TOP termékek

L - Zadar visitor szánkótalpas szék

L - Zadar visitor szánkótalpas szék
L - Zadar visitor szánkótalpas szék

Zadar visitor egy vezetői tárgyalófotel/tárgyalószék szánkótalpakkal és párnázott karfával. Erre a szánkótalpas tárgyalószékre 2 év garanciát vállalunk, szerelten szállítjuk. Maximális terhelhetősége 110 kg, szövete pedig választható, akár valódi bőrrel is rendelhető. Zadar visitor tárgyalószékünk formavilágának köszönhetően egy elegáns és exlkuzív tárgyalótermet varázsol megjelenésével.

SZÍNMINTA


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
159 080 Ft (125 260 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Zadar tárgyalószék méretei:
Ülésmagasság: 45 cm
Támlamagasság: 55 cm
Ülésszélesség: 52 cm
Ülésmélység: 50 cm

A jó minőségű, elegáns tárgyalószék rendkívül fontos az üzleti környezetben. Az elegáns megjelenés és a kényelmes kialakítás az üzleti partnerek számára azonnal jó benyomást kelt, ami növelheti a vállalkozásod hitelességét és presztízsét. Az üzleti megbeszélések, tárgyalások és prezentációk során egy kényelmes tárgyalószék lehetővé teszi, hogy magabiztosan és hatékonyan kommunikálj a partnereiddel.

Egy jó minőségű, elegáns tárgyalószéknek nem csak a megjelenése fontos, hanem a kényelmes kialakítása is. Az üzleti tárgyalások, prezentációk és megbeszélések gyakran hosszabb ideig tartanak, ezért fontos, hogy a tárgyalószékek kényelmesek legyenek, hogy a résztvevők fókuszáltak maradjanak és hatékonyan tudjanak dolgozni.

A jó minőségű, elegáns tárgyalószék kiválasztásával tehát hozzájárulhatsz az üzleti sikeredhez és a hitelességedhez. Ha a vállalkozásodat magas színvonalon szeretnéd képviselni az üzleti világban, akkor ne felejtsd el a tárgyalószékek fontosságát és az általuk nyújtott előnyöket. Válassz minőségi tárgyalószéket, hogy az üzleti megbeszélések és tárgyalások sikeresen zajlanak és a partnereid elégedettek legyenek.


 

Adatok
Teherbírás
110 kg
Ülésmagasság
45 cm
Ülésmélység
50 cm
Ülésszélesség
52 cm
Magasság
100 cm
Szélesség
67 cm
Mélység
73 cm
Súly
17,1 kg
Cikkszám
lin_zadar_visitor_szek