TOP termékek

Laplábas Vénusz íróasztalok, munkaasztalok és tárgyalóasztalok

Vénusz irodabútorok  laplábas íróasztalaiA Vénusz irodabútor laplábas asztalainak, tárgyalóasztalainak a formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az íróasztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamit excenteres összehúzú vasalattal történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenletlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban ), tárgyalóelemek, hosszabító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az íróasztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral lehet rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!