TOP termékek

Laplábas Vénusz íróasztalok, munkaasztalok és tárgyalóasztalok

Vénusz irodabútorok  laplábas íróasztalaiA Vénusz irodabútor laplábas asztalainak, tárgyalóasztalainak a formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok és a lap lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az íróasztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamit excenteres összehúzó vasalattal történik a maximális stabilitás érdekében. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenletlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki, mellyel teljesen billegésmentessé tehetjük vénusz irodai íróasztalunkat.

Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban ), tárgyalóelemek, hosszabító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az íróasztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral lehet rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat.  A másik nagy előnye a Vénusz irodabútornak az, hogy valójában egy irodabútor szett-ről beszélhetünk, mivel minden bútortípus elérhető, így a teljes irodáját ezzel a bútorcsaláddal rendezheti be.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!

 

A laplábas irodai íróasztalok letisztult formavezetésének hála némi kreativitással klasszikus irodabútorból modern, letisztult környezetet teremthetünk. 

 

Példa egy Vénusz bútorcsaládra, ahol a klasszikus modern tudott lenni:

 

Vénusz irodabútor szett-ben célszerű vásárolni, mert minden elem egymáshoz illeszkedik, passzol. Így az íróasztalok (laplábas asztalok is) a bútorcsalád többi elemével kompatibilis. Az íróasztalokhoz többféle gurulós konténert (irattároló fiókot), kábelrendezőt, illetve plusz elemek