TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Színminta rendelés

Vénusz és Extend színminta rendelés

 

 

Ha már felkeltette érdeklődését a Vénusz vagy az Extend irodabútor család, segítünk Önnek kiválasztani a megffelelő irodabútor színt. Tesszük ezt úgy, hogy mindegyik irodabútor családhoz "élő" színmintát tudunk küldeni Önnek. Azaz aa kiválasztott színekből 1-1 bútorlap darabot küldünk Önnek. Így a megfelelő irodabútor szín kiválasztásánál nem kell a monitor sokszor csalóka színmegjelenítésére hagyatkoznia.

Ráadásul ezt a bútorlap mintát felhasználhatja az egyég kiegészítők, pl. falszín, szalagfüggöny, székkárpit kiválasztásához is hogy harmóniában legyen minden elem az irodájában.

A színmintákat természetesen ingyenesen biztosítjuk Önnek, mindössze a GLS futár szállítási költségét kell Önnek fizetnie. Ez jelenleg 1.500 Ft + 27 % ÁFA, azaz 1.905 Ft. És erről is természetesen számlát küldünk.

Ha tehát színmintát szeretne kérni a Vénusz vagy Extend irodabútorokról, most egyszerűen megtegeti. Töltse ki a színminta rendelő űrlapot, és 1-2 munkanap alatt már Önnél is lehetnek a kiválasztott színek.

 

 

 

Vénusz és Extend irodabútor színminta kérése

 

Melyik bútorcsaládhoz kéri a színmintát?