TOP termékek

Színminta rendelés

Vénusz és Extend színminta rendelés

 

 

Ha már felkeltette érdeklődését a Vénusz vagy az Extend irodabútor család, segítünk Önnek kiválasztani a megffelelő irodabútor színt. Tesszük ezt úgy, hogy mindegyik irodabútor családhoz "élő" színmintát tudunk küldeni Önnek. Azaz aa kiválasztott színekből 1-1 bútorlap darabot küldünk Önnek. Így a megfelelő irodabútor szín kiválasztásánál nem kell a monitor sokszor csalóka színmegjelenítésére hagyatkoznia.

Ráadásul ezt a bútorlap mintát felhasználhatja az egyég kiegészítők, pl. falszín, szalagfüggöny, székkárpit kiválasztásához is hogy harmóniában legyen minden elem az irodájában.

A színmintákat ingyenesen biztosítjuk Önnek, mindössze a GLS futár szállítási költségét kell Önnek fizetnie. Ez jelenleg (az oda-vissza szállítás költsége) 4.567 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.800 Ft. És erről is természetesen számlát küldünk. A szállítás összegét, amennyiben fél éven belül tőlünk rendeli meg a bútorát, a rendelés végöszegéből jóváírjuk Önnek! Fogunk kérni egy kaukciót, aminek a költsége teljes mértékig visszatérítenő, amennyiben a színmintákat át tudjuk Öntől venni. Ennek a költsége 3.937 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.000 Ft.  

Ha tehát színmintát szeretne kérni a Vénusz vagy Extend irodabútorokról, most egyszerűen megtegeti. Töltse ki a színminta rendelő űrlapot, és 1-2 munkanap alatt már Önnél is lehetnek a kiválasztott színek.

 

 

 

Vénusz és Extend irodabútor színminta kérése

 

Melyik bútorcsaládhoz kéri a színmintát?