TOP termékek

Kosár

AJÁNLATOT KÉREKSzeretne ajánlatot kérni a kiválasztott irodabútorok szállítására? Most ezt minden kötelezettség nélkül megteheti. Várjuk megkeresését, hogy rövid időn belül elküldhessük Önnek a személyre szabott árajánlatunkat a Vénusz vagy Extend irodabútorok szállítására.

Kiválasztott irodabútor ellenőrzése

Sikerült kiválasztania a megfelelő Vénusz vagy Extend irodabútor elemet? Akkor már csak az ajánlatkérés véglegesítése van hátra.  Kérem nézze meg, hogy biztosan a megfelelő méretű és kialakítású irodabútorokat tette a kosarába. Ha mindent rendben talált, és a megfelelő bútorra kérne ajánlatot, csak nyomja meg az AJÁNLATOT KÉREK feliratú gombot.

Mi fog történni ezután?

Miután megnyomta az Árajánlatot kérek gombot, egy új oldal fog megnyílni a gépén. Itt Ön eldöntheti hogy regisztrál, és megadja minden adatát, vagy regisztráció nélkül szeretne árajánlatot kérni. Javasoljuk, hogy az egyszerűség kedvéért válassza a REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL VÁSÁROLOK feliratú gombot.


Nincs termék a kosárban! Ajánlatkéréshez kattintson ide!

Vénusz Irodabútor Webáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van a kiválasztott irodabútorral kapcsolatban? Vagy az ajánlatkérés előtt szeretne még információkat kérni a szállítási, szerelési lehetőségekről? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az webshop@szeknet.hu email címen, vagy hívjon minket munkaidőben a +36 30 836 8795 telefonszámon.