Kosár

AJÁNLATOT KÉREKVénusz irodabútor ajánlatkérésSzeretne ajánlatot kérni a kiválasztott irodaszékek szállítására? Most ezt minden kötelezettség nélkül megteheti. Várom megkeresését, hogy rövid időn belül elküldhessem Önnek a személyre szabott árajánlatunkat a székek szállítására.

Tóth Gábor
TÉ 96 irodabútor Stúdió, ügyvezető
Vénusz irodabútor szakértő
25 év tapasztalattal

Kiválasztott irodabútor ellenőrzése

Sikerült kiválasztania a megfelelő Vénusz irodabútor elemet? Akkor már csak az ajánlatkérés véglegesítése van hátra.  Kérem nézze meg, hogy biztosan a megfelelő méretű és kialakítású irodabútorokat tette a kosarába. Ha mindent rendben talált, és a megfelelő bútorra kérne ajánlatot, csak nyomja meg az AJÁNLATOT KÉREK feliratú gombot.

Mi fog történni ezután?

Miután megnyomta az Árajánlatot kérek gombot, egy új oldal fog megnyílni a gépén. Itt Ön eldöntheti hogy regisztrál, és megadja minden adatát, vagy regisztráció nélkül szeretne árajánlatot kérni. Javasoljuk, hogy az egyszerűség kedvéért válassza a REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL VÁSÁROLOK feliratú gombot.


Nincs termék a kosárban!

Vénusz Irodabútor Webáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van a kiválasztott irodabútorral kapcsolatban? Vagy az ajánlatkérés előtt szeretne még információkat kérni a szállítási, szerelési lehetőségekről? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy hívjon minket munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.

net-plaza.hu