TOP termékek

Kosár

MEGRENDELÉSSzeretne ajánlatot kérni a kiválasztott irodabútorok szállítására? Most ezt minden kötelezettség nélkül megteheti. Várjuk megkeresését, hogy rövid időn belül elküldhessük Önnek a személyre szabott árajánlatunkat a Vénusz vagy Extend irodabútorok szállítására.

Kiválasztott irodabútor ellenőrzése

Sikerült kiválasztania a megfelelő Vénusz vagy Extend irodabútor elemet? Akkor már csak a rendelés véglegesítése van hátra.  Kérem nézze meg, hogy biztosan a megfelelő méretű és kialakítású irodabútorokat tette a kosarába, mivel ezeket egyedileg gyártják. Ha mindent rendben talált, és a megfelelő minden méret és szín, akkor már csak a megrendelést kell véghez vinni.

Hogy tud ajánlatot kérni?

Miután megnyomta a "Megrendelés" gombot, egy új oldal fog megnyílni a gépén. Itt Ön eldöntheti hogy regisztrál, és megadja minden adatát, vagy regisztráció nélkül szeretné folytatni a vásárlást. Adatok megadása után, a szállítási opciók alatt lesz egy olyan lehetőség, hogy "Egyedi árajánlatot szeretnék kérni!" Kérjük ezt jelölje meg, és kollégánk fel veszi Önnel a kapcsolatot, és egyedi árajánlatot készít Önnek.


Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Vénusz Irodabútor Webáruház Ügyfélszolgálat

Kérdése van a kiválasztott irodabútorral kapcsolatban? Vagy az ajánlatkérés előtt szeretne még információkat kérni a szállítási, szerelési lehetőségekről? Kérem keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az webshop@szeknet.hu email címen, vagy hívjon minket munkaidőben a +36 30 836 8795 telefonszámon.