TOP termékek

Nagyméretű recepcióspultok

nagyméretű recepcióspult, ügyfélpult

 

 

Nagyobb előterek, várók esetében sokször előfordul, hogy nem csak nagyméretű, de elegáns repciós pultra, ügyfélpultra van szükség. Szerencsére tudunk ajánlani olyan, egyszerűbb kiviteleket, amik standard elemekből állnak. De természetesen az is megoldható, ha egyedi elemre van szükség. 

Alapesetben ehhez a Vénusz irodabútorok alap színválasztékát ajánljuk, így a kiegészítő elemek - mint a szekrények, konténerek, billntyűzettartó - széria elemekkel is megoldhatóak. Ez mind árban, mind átfutási időben lényegesen kedvezőbb megoldás. 

 

Vénusz irodabútorok standard színválasztéka >>

 

 

 

Standard vagy egyedi legyen a recepcióspult?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy egyedi megoldásként készüljön el a recepcióspult, vagy inkább széria elemekből. Mindegyiknek vannak előnyei, és hátrányai is. A széria elemekből készült megoldások szállítási ideje lébnyegesen gyorsabb, és árban is sokkal kedvezőbb, mint egy egyedi bútor. Hátránya, hogy a méretválasztéka, megjelenése meglehetősen kötött. Így általában ezt a megoldást szoktuk javasolni, ha a funkció fontosabb mint az esztétikum.

Amennyiben azonban látványos, excluzív megoldású recepcióspultra van szüksége, és a költségekre sem olyan érzékeny, célszerűbb az egyedi gyártás felé fordulnia. Itt már minden elvárás és elképzelés megvalósítható. Így a recepcióspult, ügyfélpult jól tud illeszkedi akár egy meglévő arculatba is. Mivel a gyártása, szállítása meglehetősen költséges, így célszerű szakembert megbízni a recepcióspult megtervezésével.

Nagyméretű recepcióspult standard elemekből           standard Nagyméretű recepcióspult egyedi belsőépítészeti terv alapján gyártva

Nagyméretű recepcióspultok standard bútorelemekből

Az ebbe a csoportba tartozó és elérhető recepcióspult kínálatunkat az méretekkel és aktuális árakkal együtt megtalálja webáruházunk kínálatában is.

Tovább a webáruházhoz >>

Nagyméretű recepcióspultok egyedi gyártásban

Az ilyen nagyméretű recepciós pultokat már általában belsőépítész tervezi meg. Küldje el nekünk a tervet, és az alapján részletes ajánlatot adunk Önnek a szállításra, beépítésre.

 

Bármelyik megoldásra is van Önnek szüksége, igyekszünk segíteni benne. Így természetesen szakképzett, asztalos kollégánk irányítja a nagyméretű recepcióspultok kiszállítását, és helyszíni beépítését is.

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a recepcióspultokkal, a kivitelükről vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.