TOP termékek

Kisméretű egyedi recepcióspult

Gyakran előfordul, hogy szűkebb helyre kell kisméretű ügyfélpultot, recepcióspultot kialakítani. Ilyenkor a Vénusz irodabútor elemei sokszor túl nagyok. Ilyen esetekben célszerű egyszerűbb, egyedi megoldásokat kitalálni. Mi most egy ilyen, bevállt megoldást szeretnénk Önnek bemutatni. Természetesen a beépítési helynek megfelelően ettől el lehet térni.

De vegyük sorjában, mi is egy ilyen kisméretű recepcióspult elkészítésének a menete. A rajzok nagyításához kérjük kattintson a képre.

Egyedi kisméretű recepcióspult kézi vázlat Kisméretű recepcióspult-szamitogepes-rajza Kisméretű recepcióspult belső kialakítása

Kisméretű recepció 1. lépés

A felmerült igények alapján készült egy kézi skicc, amin megfigyelhető a pult elrendezése, és ez a rajz alapján történtek az egyeztetések is

Kisméretű recepció 2. lépés

Az előztes tervek után elkészült a pult végleges elrendezése, és kialakultak a végső méretek, illetve a belső elrendezés is.

Kisméretű recepció 3. lépés

Az előztes tervek után elkészült a pult külső kialakítása is, így mindjárt látszik, milyen felülettel fog találkozni az ügyfél.

 

Az elkészült recepcióspult mérete végül 200 x 160 cm lett, így kisméretű előterekben, folyosókon is jó megoldást nyújt a recepciós feladatok elvégzésére. Az elkészült pult balos kialakítású, azaz az oldalsó, A/4 méretű dossziék tárolására is alkalmas nyitott polcos rész a munkaasztaltól baloldalra került. De természetesen működik jobbos változatban is.

Ez a kisméretű pult olyan sikeres lett az idők során, hogy mára már szinte standard elemként tudjuk ajánlani, a Vénusz irodabútorok teljes színválasztékában. A recepciós pultkombináció ára aktuális áráról - az esetlegesen felmerülő módosításokkal együtt - kérjük érdeklődjön Ügyfélszolgálatunknál. A kisméretű recepciós pult várható szállítási ideje 3 - 4 hét.

 

Recepciós pultok a webáruházban

A kisméretű recepciós pultokból sokféle kivitel, megoldás létezik. A leggyakoribb összeállításokat megtalálja a webáruházunkban is.

Recepciós pultok, ügyfélpultok a webáruházban >>

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a recepcióspultok kialakításával, méretezésével, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.