TOP termékek

BLOG

27
Máj

Amikor egy új iroda berendezéséről vagy a meglévő átalakításáról van szó, a megfelelő bútorok kiválasztása kritikus fontosságú. Nemcsak az esztétika és a komfort szempontjából, hanem a funkcionális szempontokat tekintve is. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes profikkal dolgozni, miért fontos a látványterv készítése, és milyen következményekkel járhat, ha rosszul választunk bútort.

15
Máj

Az irodabútorok kiválasztása során számos szempontot kell figyelembe venni. Fontos a minőség, a tartósság, a design és természetesen az ár is. A Venusz-irodabutor.hu kínálatában található Extend és Vénusz irodabútor családok mindezeket a szempontokat figyelembe véve készültek, ráadásul 100% magyar termékek, amelyek számos előnyt kínálnak a hazai vásárlóknak.

03
Ápr

Mindenkinek szüksége van egy remek íróasztalra. Viszont hamar rájövünk, hogy egy íróasztal saját magában nem feltétlenül tökéletesen ergonómikus, ehhez azért tennünk kell még. Most ebben a rövid cikkben adunk pár egyszerű tippet arra, hogy mivel tudod még felhasználóbarátabbá varázsolni irodádban az íróasztalodat.

04
Márc

Az Extend irodabútor: Az Új Mércéje a Minőségnek és Stílusnak az Irodákban

2024ben az irodai környezet berendezésekor sokan hajlamosak az olcsóbb lakossági bútorok vagy az egyszerűbb irodabútorok felé hajlani. Azonban az Extend irodabútor család kiemelkedik a tömegből, nemcsak az esztétikai megjelenése és a széles választékának köszönhetően, hanem a magas minősége és tartóssága miatt is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi teszi az Extend irodabútorokat a legjobb választássá az irodák számára.

15
Febr

2024ben az irodai környezet berendezésekor sokan hajlamosak az olcsóbb lakossági bútor, vagy az egyszerűbb irodabútor felé hajlani. Azonban a Vénusz irodabútor család kiemelkedik a tömegből, nemcsak az esztétikai megjelenése és a széles választékának köszönhetően, hanem a magas minősége és tartóssága miatt is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi teszi a Vénusz irodabútorokat a legjobb választássá az irodák számára.

Irodabútor mellé forgószék, mikre figyeljünk?
11
Jan

Az irodai kényelem és hatékonyság alapvető elemei közé tartozik a megfelelő irodabútor kiválasztása. Az asztalok, szekrények és polcok mellett azonban ne feledkezzünk el egy másik fontos tényezőről: az ergonómikus irodai forgószékről. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mikre érdemes odafigyelnünk, amikor "kiegészítőként" választunk forgószéket irodánkba.

04
Dec

A Vénusz irodabútor család egy több évtizede szinte változatlan formavilággal és bútorokkal rendelkező irodabútor csoport. Ettől függetlenül kreativitással és a színek és formák megfelelő használatával modern, letisztult irodát tudunk létrehozni. Képekkel, ötletekkel most el is magyarázzuk, hogy miként lehet ezt megtenni.

Tisztítsuk meg az irodánkat a portól!
31
Aug

Vírusok, betegségek, sok por, rossz levegő. Ezekkel a zavaró tényezőkkel szinte mindenki találkozik, aki irodai környezetben dolgozik. Szerencsére minimális figyelemmel és anyagi ráfordítással tudjuk ezeket a problémákat csökkenteni. Ebben a rövid blogbejegyzésben megoldást nyújtunk a fenti zavaró szituációkra, csak kérlek olvass kicsit tovább...

24
Aug

Az irodai munka mindennapos kihívásokat rejt magában. Hosszú órákat töltünk ülve, gép előtt görnyedve, és időnk nagy részét egy helyen töltjük, így rendkívül fontos, hogy környezetünk ergonomikusan kialakított legyen. Az irodabútorok és kiegészítők választása nem csupán esztétikai szempontból fontosak, hanem elsődlegesen az egészségünk és hatékonyságunk megőrzéséért.

04
Máj

Az irodai munkakörnyezet fontos szerepet játszik abban, hogy mennyire hatékonyan és kreatívan tudunk dolgozni. Az irodabútorok, íróasztalok, konténerek és szekrények kiválasztása nagy hatással lehet a munkahelyi produktivitásra és kényelemre.

21
Ápr

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy egész emeletet sikerült berendeznünk egyik ügyfelünknek a legjobb minőségű Extend irodabútorokkal. Az ügyfelünknek az iroda teljes berendezésére volt szüksége, így mi a látványtervtől kezdve a szállításig, illetve a helyszíni szerelésig mindent vállaltunk. A kihívás azonban számunkra nem is annyira az volt, hogy az iroda berendezésének minden egyes részletére odafigyeljünk, hanem hogy a megfelelő atmoszférát és inspirációt teremtsük meg az iroda dolgozói számára az irodabútoraink és forgószékeink segítségével.

16
Márc

Az irodabútorok hatása a munkahelyi hangulatra: Hogyan befolyásolják az irodabútorok az alkalmazottak teljesítményét?

Az irodabútorok fontos szerepet játszanak az irodai környezetben. Nem csak a munkahelyi komfortot javítják, de hatással vannak az alkalmazottak teljesítményére és a munkahelyi hangulatra is. Az irodabútorok, mint például a Vénusz irodabútor, az Extend irodabútor, az íróasztal és az iroda szekrények, kiválasztása nagyon fontos, mivel a megfelelő irodabútorok segíthetnek abban, hogy az alkalmazottak még hatékonyabbak és boldogabbak legyenek a munkahelyükön.

14
Dec

8 év közös munka után sikeresen teljesítettünk egy új mérföldkövet. Év végére elértük a nettó 500 millió forint feletti árbevételt. Ezt a forgalmat irodabútor, tárgyaló asztalok és székek, illetve konferencia bútorokból (például összecsukható asztal).

19
Máj

Budapest egy folyamatosan fejlődő Európai város. Így rengeteg külföldi vállalat dönt úgy, hogy megkezdik a magyarországi működését ebben a csodálatos városban, melyhez új és magas minőségű irodabútorra van szükség. A Nyugat európai óriásvállalat az Easyflyers is így döntött. Ez a rövid bejegyzés erről az irodabútorozásról fog szólni, melyben részletesen bemutatjuk a munkánkat, a végeredményt, illetve a termékeket, melyeket a helyszínre szállítottunk, és összeszereltünk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk: 

- A helyszínre szállítottuk a irodabútorokat;

- A helyszínen összeszereltük az asztalokat, székeket, szekrényeket;

- A helyszínen felrögzítettük a kábelelvezető csatornákat;

- Kifúrtuk a kábellyukakat;

- Az íróasztalok közé felhelyeztük, és rögzítettük a térelválasztó paravánokat;

- Továbbá biztosítottunk:

    - kukákat

   - ruhafogasokat

   - forgószékeket.

21
Márc

A fotókon látható iroda egy 2022-es friss munkánk. A képeken is jól látható, hogy egy komplett munkáról beszélhetünk. A  kábellyukakon keresztül, a szemeteskukákon át a falifogasig és a tárgyalószékig mi szállítottunk mindent.

07
Márc

Bár a Vénusz irodabútor család már több évtizedes múltra tekint vissza, mégis a mai napig rengeteg megrendelés érkezik belőle. Több mindennek köszönhető ez az eredmény. Az egyik, hogy aki egyszer megismerkedik a Vénusz irodabútorok minőségével, rájön, hogy nincs jobb választás. Emellett a formavilág örök klasszikus marad, így bármilyen évet is írunk, mindig aktuális marad megjelenése. Emellett pedig amit mi megtapasztaltunk, hogy az ügyfeleink örülnek a bútorcsalád komplexitásának, és mindenre kiterjedő megoldásainak.

 

 

28
Jan

Irodabútoraink magas minőségű alapanyagokból és gondosan kiválasztott elemekből tevődnek össze. Mivel ügyfeleink hosszútávra vásárolják termékeinket, úgy olyan bútorcsaládokat kínálunk eladásra, melyek bírják a terhelést, és évekig jó szolgálatot nyújtanak. A következő bejegyzésben arról írunk részletesebbek, hogy miként vannak termékeink összeszerelve, illetve azt, hogy lapraszerelt termékeinket miként kell szerelni. Cikkünk bővül!

05
Aug

Nagyobb rendelés esetén javasolni szoktuk, hogy kérjen helyszíni felmérést, hogy cégünk segíthessen Önnek kiválasztani a megfelelő irodabútorokat. Miért tartjuk hasznosnak, hogy segítségünket kérje az irodabútorok megrendelése előtt? Erről szól ez a rövid bejegyzés.

HVG "Ajánlott cég" tanúsítvány
02
Dec

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után kétrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a venusz-irodabutor.hu webáruházat is üzemeltető, közel 30 éves cégünk, a TÉ' 96 Bt. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. 

Ezt a minősítést több szempont alapján kaptuk meg, elismerve cégünk pénzügyi stabilitását. Ez egyúttal garancia arra is, ha bankkártyával vagy előreutalással fizet, a megrendelését garantáltan megkapja. Hiszen cégünk, a TÉ '96 Bt. az elmúlt 3 évben nem jelent meg valamilyen negatív adattal a cégközlönyben vagy NAV oldalán.