TOP termékek

BLOG

04
Máj

Az irodai munkakörnyezet fontos szerepet játszik abban, hogy mennyire hatékonyan és kreatívan tudunk dolgozni. Az irodabútorok, íróasztalok, konténerek és szekrények kiválasztása nagy hatással lehet a munkahelyi produktivitásra és kényelemre.

21
Ápr

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy egész emeletet sikerült berendeznünk egyik ügyfelünknek a legjobb minőségű Extend irodabútorokkal. Az ügyfelünknek az iroda teljes berendezésére volt szüksége, így mi a látványtervtől kezdve a szállításig, illetve a helyszíni szerelésig mindent vállaltunk. A kihívás azonban számunkra nem is annyira az volt, hogy az iroda berendezésének minden egyes részletére odafigyeljünk, hanem hogy a megfelelő atmoszférát és inspirációt teremtsük meg az iroda dolgozói számára.

16
Márc

Az irodabútorok hatása a munkahelyi hangulatra: Hogyan befolyásolják az irodabútorok az alkalmazottak teljesítményét?

Az irodabútorok fontos szerepet játszanak az irodai környezetben. Nem csak a munkahelyi komfortot javítják, de hatással vannak az alkalmazottak teljesítményére és a munkahelyi hangulatra is. Az irodabútorok, mint például a Vénusz irodabútor, az Extend irodabútor, az íróasztal és az iroda szekrények, kiválasztása nagyon fontos, mivel a megfelelő irodabútorok segíthetnek abban, hogy az alkalmazottak még hatékonyabbak és boldogabbak legyenek a munkahelyükön.

14
Dec

8 év közös munka után sikeresen teljesítettünk egy új mérföldkövet. Év végére elértük a nettó 500 millió forint feletti árbevételt. Ezt a forgalmat irodabútor, tárgyaló asztalok és székek, illetve konferencia bútorokból (például összecsukható asztal).

19
Máj

Budapest egy folyamatosan fejlődő Európai város. Így rengeteg külföldi vállalat dönt úgy, hogy megkezdik a magyarországi működését ebben a csodálatos városban, melyhez új és magas minőségű irodabútorra van szükség. A Nyugat európai óriásvállalat az Easyflyers is így döntött. Ez a rövid bejegyzés erről az irodabútorozásról fog szólni, melyben részletesen bemutatjuk a munkánkat, a végeredményt, illetve a termékeket, melyeket a helyszínre szállítottunk, és összeszereltünk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk: 

- A helyszínre szállítottuk a irodabútorokat;

- A helyszínen összeszereltük az asztalokat, székeket, szekrényeket;

- A helyszínen felrögzítettük a kábelelvezető csatornákat;

- Kifúrtuk a kábellyukakat;

- Az íróasztalok közé felhelyeztük, és rögzítettük a térelválasztó paravánokat;

- Továbbá biztosítottunk:

    - kukákat

   - ruhafogasokat

   - forgószékeket.

21
Márc

A fotókon látható iroda egy 2022-es friss munkánk. A képeken is jól látható, hogy egy komplett munkáról beszélhetünk. A  kábellyukakon keresztül, a szemeteskukákon át a falifogasig és a tárgyalószékig mi szállítottunk mindent.

07
Márc

Bár a Vénusz irodabútor család már több évtizedes múltra tekint vissza, mégis a mai napig rengeteg megrendelés érkezik belőle. Több mindennek köszönhető ez az eredmény. Az egyik, hogy aki egyszer megismerkedik a Vénusz irodabútorok minőségével, rájön, hogy nincs jobb választás. Emellett a formavilág örök klasszikus marad, így bármilyen évet is írunk, mindig aktuális marad megjelenése. Emellett pedig amit mi megtapasztaltunk, hogy az ügyfeleink örülnek a bútorcsalád komplexitásának, és mindenre kiterjedő megoldásainak.

 

 

28
Jan

Irodabútoraink magas minőségű alapanyagokból és gondosan kiválasztott elemekből tevődnek össze. Mivel ügyfeleink hosszútávra vásárolják termékeinket, úgy olyan bútorcsaládokat kínálunk eladásra, melyek bírják a terhelést, és évekig jó szolgálatot nyújtanak. A következő bejegyzésben arról írunk részletesebbek, hogy miként vannak termékeink összeszerelve, illetve azt, hogy lapraszerelt termékeinket miként kell szerelni. Cikkünk bővül!

05
Aug

Nagyobb rendelés esetén javasolni szoktuk, hogy kérjen helyszíni felmérést, hogy cégünk segíthessen Önnek kiválasztani a megfelelő irodabútorokat. Miért tartjuk hasznosnak, hogy segítségünket kérje az irodabútorok megrendelése előtt? Erről szól ez a rövid bejegyzés.

HVG "Ajánlott cég" tanúsítvány
02
Dec

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után kétrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a venusz-irodabutor.hu webáruházat is üzemeltető, közel 30 éves cégünk, a TÉ' 96 Bt. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. 

Ezt a minősítést több szempont alapján kaptuk meg, elismerve cégünk pénzügyi stabilitását. Ez egyúttal garancia arra is, ha bankkártyával vagy előreutalással fizet, a megrendelését garantáltan megkapja. Hiszen cégünk, a TÉ '96 Bt. az elmúlt 3 évben nem jelent meg valamilyen negatív adattal a cégközlönyben vagy NAV oldalán.