TOP termékek

BLOG

Helyszíni felmérés

2021.08.05 09:34

Nagyobb rendelés esetén javasolni szoktuk, hogy kérjen helyszíni felmérést, hogy cégünk segíthessen Önnek kiválasztani a megfelelő irodabútorokat. Miért tartjuk hasznosnak, hogy segítségünket kérje az irodabútorok megrendelése előtt? Erről szól ez a rövid bejegyzés.

Az irodabútor nagy, nehéz, és pénzbe kerül. Így érdemes átgondolni, hogy pontosan mit is szeretnénk vásárolni belőlük, és milyen valós funkciót fognak a jövőben betölteni. Sajnos sokszor figyelmetlenségből, vagy kellő ismeret hiánya miatt előfordul, hogy nem a legmegfelelőbb vénusz irodabútort választják ügyfeleink. Bár nagyon lecsökkentettük a hibalehetőségeket a precíz és pontos termékleírásokkal, információkkal, mégis elő-elő fordul, hogy rossz terméket választanak az ügyfeleink, és amikor már berendeztük az irodát, akkor tudatosul az ügyfélnél az, hogy hibásan választott terméket.

Mik a gyakori hibák?

- Az íróasztaloknál a Jobb és Bal oldalak felcserélése. Sok íróasztalunk van, ahol lehet választani jobb oldali, és bal oldali asztalt. Mint például itt: GS-160/160-J Íróasztal

Segítség a jó irodabútor választáshoz: Ha leülünk az asztalhoz, akkor az ív a Jobb oldalunkon van, ha jobbos asztalt választunk, Bal oldalunkon van, ha balos íróasztalra esik a választás.

- Szintén íróasztalok esetében szokott előfordulni, hogy nem számolják meg azt, hogy mennyi hely marad az asztalnál ülőnek, és sokszor a fal túlságosan közel van az íróasztalhoz, így a forgószék nagyon szűkösen fér csak el. Ez sajnos a falnak is hosszútávon árt, mivel a forgószék rendszeresen nekiverődik. Persze a forgószék jár a legrosszabbul, mivel szépen lassan a háttámla szétkopik, és elszakad/szétreped az érintkezés pontja körül.

- A irodaszekrényeknél a magasságot nem kalkulálják megfelelően ki. Nem csak azt érdemes megnézni,hogy hány rendező magas irodaszekrényt keresünk, hanem milyen lesz a teljes magassága is. A szekrény talpai pár centivel megemelik a szekrényt, így az a leírt méretnél körülbelül 3-5 centivel magasabb lehet (szintezés miatt változó a magasság minimálisan.)

- Az ajtók nyitási iránya is néha megkavarhatja a dolgokat! Ha Ajtó mellé szeretnénk tenni szekrényt, akkor fontos azt megnéznünk, hogy az ajtó merre is nyílik. Előfordulhat, hogy az ajtó nem tud megfelelően kinyílni, ha a vénusz irodabútor szekrénye oda van tervezve az ajtóhoz. Ilyen esetekben szoktuk javasolni a nyitottpolcos szekrényeket, mivel nincs rajtuk kilincs (csokken a méret), illetve nem kell nyitogatni szekrényajtót sem.

- Kábel elvezetőt sokszor elfelejtenek előre kérni. Van, amikor megoldható a helyszínen, viszont 1.) időigényes 2.) sok porral jár 3.) nem lesz annyira precíz