irodabútorok szállítási idejével kapcsolatos kérdések

Vénusz irodabútorok szállítási ideje

 

Amikor valaki irodabútor vásárláson gondolkodik, a megfelelő irodabútor kiválasztásán túl fontos kérdés, hogy a szükséges irodabútorhoz mennyi idő alatt lehet hozzájutni. Mert általában senki sem szeret hetekig, hónapokig várakozni a rendelésre, ha már döntött a vásárlás mellett.

Épp ezért, mi a rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a Vénusz és Extend irodabútorok szállítását kb. 2-3 hetes átfutási idővel tudjuk vállalni. A beérkező megrendeléseket rövid idő alatt visszaigazoljuk, így már könnyebben tudja tervezni a szállítás idejét. Ahogy látjuk hogy az irodabútorok elkészülnek, minden esetben egyeztetünk Önnel a kiszállítás várható időpontjáról. Hiszen előfordulhat, hogy amikor szertenénk kiszállítani a kész irodabútorokat, az az időpot Önnek nem alkalmas. Ezért igazodunk idejéhez, és módosítjuk a kiszállítás időpontját, amikor Önnek megfelelő.

Így szállításásal, szereléssel együtt általában célszerű 2-3 hét átfutási idővel számolni. Vagy Önnek még ennél is gyorsabban lenne szüksége Vénusz irodabútorra? Akkor kérjü keresse irodabútor Ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, mert a pillanatnyi kapacitás függvényében akár ennél gyorsabb szállítást is tudunk vállalni.

 

Irodabútorok beszerelése

A kiválasztott, megrendelt irodabútorokat természetesen le is szállítjuk Önnek, illetve asztalos kollégáink segítségével a helyszínen összeszereljük, beállítjuk. Így Önnek szinte semmivel sem lesz gondja megrendelés után. A leszállított Vénusz vagy Extend irodabútorokat beállítva, használatra kész állapotban adjuk át Önnek. De hogy semmivel se legyen gondja, ezért az irodabútorok sérülésmentes szállítását biztosító csomagolóanyagokat kollégáink összegyűjtik és elhozzák, hogy Önnek ne kelljen azzal a kukát teleraknia.

 

Egyedi kiegészítő elemek az irodabútorokhoz

Ha az irodabútorok beszerelése, beépítése során kiderül, hogy valamilyen egyedi, kiegészítő elemre még szüksége lenne, mi abban is segítünk. Az összeszerelést végző kollégáinkkal meg tudja beszélni az elképzelését. Ez alapján még akkor felmérjük a helyszínt. Ezután átbeszéljük a lehetséges megoldásokat, ksizámoljuk mennyi anyag és munka lenne szükséges az egyedi bútor elkészítéséhez. Így 2-3 munkanap múlva küldünk Önnek egy egyedi árajánlatot a bútor gyártására szállítására és beépítésére. Ebben az árajánlatban kitérünk minden lényeges elemre, a szállítási időre, a bekerülési költségre is. Ennek az árajánlatnak a kiszámolása, elkészítése természetesen Önnek semmibe sem kerül, és semmilyen egyéb kötelezettséggel sem jár.  

Az egyedi irodabútorok, bútorok gyártásáról bővebben itt olvashat >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Vénusz irodabútor kiválasztása
Extend irodabútor kiválasztása
Színválasztással kapcsolatos
Szállítási idővel és szállítási móddal kapcsolatos
Mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatos
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos
Garanciával, használattal kapcsolatos
Az Ön kérdése részletesen
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most egyszerűen

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várom kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.

Tóth Gábor - Vénusz irodabútor webshop

 

Tóth Gábor
Vénusz Irodabútor Shop ügyvezető
Telefon: +36 30 943 6519
Email: tothgabor@gmail.com

 

TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Irodabútor Studió
Bemutatóterem

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely)


GPS: É46.8888899  K19.6990999
Google plus codes: VPQ2+G7 Kecskemét

Irodabútor bemutatóterem nyitva tartása

hétfőtől - péntekig 8.00 - 12.00 óráig

Gyors elérhetőségek

Irodabútor: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
Székáruház: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
SzékSzerviz: +36 76 417 732, +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-105977
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság

 

net-plaza.hu