TOP termékek

VÉNUSZ Irodabútor család

Vénusz irodabútor család bemutatása - már 60 hónap garanciávalA közkedvelt magyar Vénusz Irodabútor Család már közel 1.000 különféle elemmel segíti a hazai irodák berendezését. A megújult, letisztult formavilág, a sokféle választható szín, az asztalok sokféle lábszerkezete igazán bőséges lehetőséget kíván a változatos, és egyedi irodaberendezésekhez is.

A főbb szerkezeti elemek a szokásosnál vastagabb - és így erősebb - 28 mm vastag bútorlapokból készülnek. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Vénusz irodabútorok az eddigi 24 hónapos garancia helyett már 60 hónapos garanciával rendelhetőek. A másik nagy előnye a Vénusz irodabútornak az, hogy valójában egy irodabútor szett-ről beszélhetünk, mivel minden bútortípus elérhető, így a teljes irodáját ezzel a bútorcsaláddal rendezheti be.

Az exkluzív Vénusz irodabútorcsalád a magas esztétikai színvonalat a kiváló minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettséggel ötvözi. Szakembereink 30 éves tapasztalattal és modern gépsorokkal garantálják, hogy minden bútorunk a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen. A másik nagy előnye a Vénusz irodabútornak az, hogy valójában egy irodabútor szett-ről beszélhetünk, mivel minden bútortípus elérhető, így a teljes irodáját ezzel a bútorcsaláddal rendezheti be.

Fedezze fel laplábas operatív és vezetői irodabútorainkat, fémlábas változatainkat, valamint tárgyalóasztalainkat, szekrényeinket, konténereinket és egyéb kiegészítőket, melyek teljes körű megoldást nyújtanak irodaterének berendezéséhez.

A széles szín- és elemválaszték lehetővé teszi, hogy egyedi stílusát és igényeit maximálisan kielégítse. Hozza létre a tökéletes iroda környezetet a Vénusz irodabútorok segítségével!

Válassza a minőséget, válassza a Vénusz-t. Kérjen egyedi ajánlatot most, és lépjen be az irodai tér új, stílusos dimenziójába!