A Vénusz és Extend irodabútorok részletes bemutatása

Vezetői íróasztal LUX fémlábbal - Vénusz irodabútor családAnnak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen e megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem.

A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújt a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani. Ugyanakkor a rövid szállítási határidők teszik még sikeresebbé a Vénusz irodabútorokat.

De a Vénusz irodabútoroknál nem  csak a színválaszték, szállítási határidők lehetnek a fő szempontok. Ugyanis ezek az irodabútorok rendkívül bőséges elemválasztékkal készülnek, így szinte minden irodai feladatra, elképzelésre talál megfelelő irodabútort. Ráadásul az asztaloknál a rendkívül nagy méret- és formaválaszték mellett négyféle lábszerkezetet is választhat, így szinte tényleg minden igényre tudnak megoldást nyújtani.

De hogy Ön is egyszerűen át tudja tekinteni az irodabútorokat készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb információkkal.

 

Vénusz íróasztalok

Az íróasztalok, számítógépes munkahelyek választékarendkívül bőséges. Sokféle méret, forma és kialakítás segít Önnek abban, hogy az irodaberendezés valóban olyan lehessen, ahogy Ön megtervezte. De a Vénusz irodabútorok asztalainak a lehetőségeit még tovább tudja bővíteni, az egyes asztalokhoz használt lábszerkezetek segítségével. A hagyományos, laplábas elrendezés mellet az asztalokhoz többféle lábszerkezet is rendelhető.

Vénusz irodabútorok asztalai laplábas kialakításban Vénusz irodabútorok asztalai AVA fémlábbal

 

Laplábas íróasztalok részletes bemutatása >>

 

 

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

 

LUX fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása

 

CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz tárgyalóasztalok

A Vénusz irodabútorok a hagyományos íróasztalok, számítógépes munkaasztalok mellett sokféle tárgyalóasztalt is tartalmaz. Ezek lehetnek szögletesek, kerekek, oválisak, vagy akár íves oldaluak is. Méretben is sokféle tárgylaóasztal talál, a 80 cm-estőé akár 560 cm méretűig. 

Ráadásul ezek a tárgyalóasztalok rendelhetőek bútorlap lábbal, vagy többféle fémlábbal is. De ha méretben, kialakításban nem talál közöttük megfelelőt, természetesen egyedi méretben is tudunk segíteni. Az egyedi bútorgyártásról bővebben itt talál bővebb információt:

Egyedi irodabútorok gyártása >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Email
Telefon
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:
Vénusz irodabútor kiválasztása
Extend irodabútor kiválasztása
Színválasztással kapcsolatos
Szállítási idővel és szállítási móddal kapcsolatos
Mennyiségi kedvezménnyel kapcsolatos
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos
Garanciával, használattal kapcsolatos
Az Ön kérdése részletesen
Képet szeretne küldeni? Töltse fel most egyszerűen

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várom kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.

Tóth Gábor - Vénusz irodabútor webshop

 

Tóth Gábor
Vénusz Irodabútor Shop ügyvezető
Telefon: +36 30 943 6519
Email: tothgabor@gmail.com

 

TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Irodabútor Studió
Bemutatóterem

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely)


GPS: É46.8888899  K19.6990999
Google plus codes: VPQ2+G7 Kecskemét

Irodabútor bemutatóterem nyitva tartása

hétfőtől - péntekig 8.00 - 12.00 óráig

Gyors elérhetőségek

Irodabútor: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
Székáruház: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
SzékSzerviz: +36 76 417 732, +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-105977
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság

 

net-plaza.hu