TOP termékek

Vénusz irodabútorok részletes bemutatása

Az ergonómia szót már szinte az anyatejjel egy időben megismerjük, viszont sokan nem teljesen értik ennek a valós jelentését, éppen ezért erre fogunk most nagyobb hangsúlyt fektetni. Ebben a menüben szeretnénk picit ennek szentelni egy kis "tintát", hogy ha már pénzt költünk a munkakörnyezetünk fejlesztésére, akkor hozzuk ki belőle a maximumot. Röviden akkor mit is jelent az ergonómia konyhai nyelven? Itt a wikipédiáról lopott kis megfogalmazás: "Egyszerűen így lehetne definiálni az ergonómiát: A munkakörnyezetnek kell illeszkedni a személyhez, nem pedig a személynek a munkakörnyezetéhez." Tehát úgy alakítjuk ki a bútorokat, eszközöket, hogy azok a kényelmünket, és a hatékonyságunkat javítsák. Az évek alatt egyre több olyan kiegészítőt biztosítottunk, melyek nagyban megdobják a munkánk hatékonyságát, illetve ügyelnek arra, hogy kényelmesen végezhessünk a tevékenységünket. 

Kezdjük is egy új, nagy favorit termékünkkel, ami nem sok pénzbe kerül, mégis remekül díszíti az íróasztalunkat, és mellette ügyel a helyen fejtartásra, és egészségünkre. Ez a termék pedig nem más, mint a monitortartó állvány. A webshopunkon elérhető neve: MT-57/37 Monitortartó állvány.

Első kérdés: Miért favorit? Fenti sorokban már nagyjából körbeírtuk, hogy miért egy MUST HAVE termék: Nem kerül sok pénzbe, mégis szépen mutat, és sokat segít a helyen tartásban. Sajnos szinte mindenki beleesik az alábbi hibák egyikébe:

Vagy begörnyedünk, és így szembe találjuk magunkat a monitorral, ami a lumbágót remekül előidézi, vagy egyenesen és kényelmesen ülünk (a remélhetőleg jó minőségű forgószékünkbe), de a monitor helyett a falat, vagy a szembenülő kollégát nézzük egész nap..., vagy ugye egész nap lefelé nézünk, és a derekunk helyett a tarkónkban okozunk krónikus fájdalmat. Erre a problémára nyújt megoldást a monitortartó állvány, ami a vénusz irodabútor és az extend irodabútor termékeihez remekül passzolnak.

Mi történik, ha szembenülünk a monitorral, de azért mert leengedjük a forgószéket? Mert ugye van egy ilyen opció is. Ezzel a megoldással viszont sajnos az a probléma, hogy a karunk nem kap megfelelő támaszt, és 1.) kényelmetlen pozícióban van a könyökünk és a csuklónk egész nap, 2.) illetve ugyanúgy fölösleges terhelést adunk a gerincünknek.

A monitortartó állványunkat nem szükséges rögzíteni az íróasztalhoz, csupán el kell távolítani a csomagolást róla (kartondoboz) és már használható is. Ez 2 okból praktikus:

1.) Könnyen mozgatható, mobilis a termék;

2.) Nem kell "kárt" tennünk az asztalunk asztallapjában.

A monitortartó állványunk stabil lábakon áll, mivel alacsony, így a súlypontja is szintén alacsony, illetve ugyan olyan magas minőségű bútorlapból készül, mint a szekrényeink. Vagyis 28mm lapvastagságúak, és 2mm vastag élléccel vannak élfóliázva. 

Technikai paraméterei a monitortartó állványnak:

szélesség: 574mm

Magasság: 138mm

Mélység: 352mm

A színválaszték pedig azonos a irodabútorainknál ismert bútorlap színeivel, így bármilyen íróasztala is van, biztosan kapható hozzáillő színben állvány is. A színminta itt tekinthető meg: Vénusz bútorlap színválaszték és Extend bútorlap színválaszték.

A munkánkat szintén megkönnyítő, illetve íróasztalunkat feldobó elemek a kábellyukak, illetve a konnektorok, dugaljak. Sok kábel nagyon zavaró tud lenni az íróasztalunkon, illetve akadályozhatja is a munkánkat. A dugaljak, konnektorok pedig nagyban hozzájárulhatnak a munkánk hatékonyságához. Az mi személyes kedvencünk az usb csatlakozóval is rendelkező rejtett elosztó, melyet az asztalon szinte bárhova tetszés szerint elhelyezhetünk. 

Használható akár íróasztalhoz és tárgyalóasztalhoz is. Egy egyszerű, gyengéd nyomás hatására az elosztó elrejthető, vagy előhozható. 3 220V-os aljzattal és 2 db usb csatlakozóval van felszerelve, helyszíni beépítése pedig pár perc alatt megoldható szakembereink által. Az elosztók alulról vannak rögzítve az asztalhoz, így megjelenésuk igényes, visszafogott.

 

Elosztóinkat, és további kábelrendezéshez elengedhetetlen termékeink itt tekinthetők meg: Kábelrendezők és elosztók. Szintén azért nagy favoritok ezek a kiegészítő termékek, mert minimális ráfordítással irodánk/asztalunk/tárgyalóasztalunk sokkal szebben mutat, illetve az életünket is nagyban megkönnyítik.

 

Még egy gyakran vásárolt termék, amit a női vásárlóink favorizálnak, azok a lábtámaszok. Sokszor ahhoz, hogy mindenünk kényelmesen, ergonómikusan helyezkedjen, kellenek kisegítő termékek. Ha pont jól beállítjuk a monitor magasságát, a karunk megfelelően támaszkodik az asztalon, akkor előfordulhat, hogy a lábunk nem ér le a földre. Ez diszkomfort érzetet ad, illetve nem is egészséges. Erre találták ki az állítható dőlésszögű lábtámaszokat.

Nem csak kényelmesebb a lábunknak, de a combhajlító körül csökkentjük a nyomást a lábunkon, illetve segít a helyes gerinctartásnak is a lábtámasz. A lábtámasznak hála tehát óvjuk a gerincünket, illetve a vérkeringésünket serkentjük. A lábtámasz természetesen nem csak a combunknál és a gerincünknél fejti ki jótékony hatását, hanem a lábszár és a lábfej közötti ideális szög létrehozásával lokálisan is elősegíti a tökéletes véráramlást. Ez pedig hatékonyabb munkavégzést eredményez, és irodánk légköre is javul. 

 

Tehát minimális anyagi ráfordítással olyan problémákat tudunk orvosolni, melyek akár már évek óta megkeserítik a mindennapjainkat. Emellett pedig egy iróasztalhoz, vagy irodabútorhoz képest pedig csekély anyagi ráfordításnak tűnik ezeknek a kiegészítőknek a beszerzése. A megfelelő munkához a megfelelő eszközre van szükség, tartja a mondás, itt pedig plusz pénzt, időt, illetve egészséget tudunk magunknak adni alacsony befektetéssel.

 

Vezetői íróasztal LUX fémlábbal - Vénusz irodabútor családAnnak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen e megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem.

A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújt a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani. Ugyanakkor a rövid szállítási határidők teszik még sikeresebbé a Vénusz irodabútorokat.

De a Vénusz irodabútoroknál nem  csak a színválaszték, szállítási határidők lehetnek a fő szempontok. Ugyanis ezek az irodabútorok rendkívül bőséges elemválasztékkal készülnek, így szinte minden irodai feladatra, elképzelésre talál megfelelő irodabútort. Ráadásul az asztaloknál a rendkívül nagy méret- és formaválaszték mellett négyféle lábszerkezetet is választhat, így szinte tényleg minden igényre tudnak megoldást nyújtani.

De hogy Ön is egyszerűen át tudja tekinteni az irodabútorokat készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb információkkal.

 

Vénusz íróasztalok

Az íróasztalok, számítógépes munkahelyek választékarendkívül bőséges. Sokféle méret, forma és kialakítás segít Önnek abban, hogy az irodaberendezés valóban olyan lehessen, ahogy Ön megtervezte. De a Vénusz irodabútorok asztalainak a lehetőségeit még tovább tudja bővíteni, az egyes asztalokhoz használt lábszerkezetek segítségével. A hagyományos, laplábas elrendezés mellet az asztalokhoz többféle lábszerkezet is rendelhető.

Vénusz irodabútorok asztalai laplábas kialakításban Vénusz irodabútorok asztalai AVA fémlábbal

 

Laplábas íróasztalok részletes bemutatása >>

 

 

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

 

LUX fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása

 

CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz tárgyalóasztalok

A Vénusz irodabútorok a hagyományos íróasztalok, számítógépes munkaasztalok mellett sokféle tárgyalóasztalt is tartalmaz. Ezek lehetnek szögletesek, kerekek, oválisak, vagy akár íves oldaluak is. Méretben is sokféle tárgylaóasztal talál, a 80 cm-estőé akár 560 cm méretűig. 

Ráadásul ezek a tárgyalóasztalok rendelhetőek bútorlap lábbal, vagy többféle fémlábbal is. De ha méretben, kialakításban nem talál közöttük megfelelőt, természetesen egyedi méretben is tudunk segíteni. Az egyedi bútorgyártásról érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

 

Azonnali információkérés irodabútorral kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorral, vagy az Extend irodabútorral kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együtt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.

 

A weboldalunkat olyan vízióval hoztuk létre, hogy minden fontos információt át tudjuk adni az érdeklődőinknek az általunk forgalmazott irodabútorainkról, viszont ettől függetlenül  sokan vannak (nálunk is) abból a személyiségtípusból, akik szeretnek vásárlás előtt meggyőződni a termék minőségéről afféle módon, hogy személyesen tekintik azt meg. Bár az irodabútor nem egy cipő vagy póló, amit fel kell próbálni, mégis ha valaki a legjobb ár/érték arányt keresi, illetve olyan minőségre vágyik íróasztal, irodabútor tekintetében, ami évekig/évtizedekig ellátja a munkáját, akkor nálunk megtekinthető, hogy valóban az elvárásainak megfelelnek e a termékeink.

 

Szeretné berendezni irodáját modern, és magas minőségű irodabútorral? Kontakt és további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu

 

 

 

07
Márc

Bár a Vénusz irodabútor család már több évtizedes múltra tekint vissza, mégis a mai napig rengeteg megrendelés érkezik belőle. Több mindennek köszönhető ez az eredmény. Az egyik, hogy aki egyszer megismerkedik a Vénusz irodabútorok minőségével, rájön, hogy nincs jobb választás. Emellett a formavilág örök klasszikus marad, így bármilyen évet is írunk, mindig aktuális marad megjelenése. Emellett pedig amit mi megtapasztaltunk, hogy az ügyfeleink örülnek a bútorcsalád komplexitásának, és mindenre kiterjedő megoldásainak.