TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Extend irodabútor színválaszték

Extend irodabútorok színválasztékaAz Extend irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, vagy a világos bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor színeket, mint a spanyol tölgy, vagypalaszürke. De talál sötétebb, elegánsabb színt is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ez a dijoni dió és a szil színek. Ilyen választékbiztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg irodabútorainkat, színmintáinkat, vagy rendelje meg az "élő" színmintáinkat.

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Természetesen mi ebben is partnerei vagyunk. Amennyiben szeretné, úgy futárszolgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Erről a lehetőségről pedig itt talál bővebb információt: Vénusz irodabútor színminta rendelés >>

 

Szeretné színesben látni az Extend irodabútorokat?

Akkor nézze meg az Extend irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Extend irodabútor alap színválaszték

Az Extend irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére.

 

 

 

Rendelhető Extend irodabútor színek

Az íróasztalok, irattároló szekrények és konténerek többféle színben is rendelhetőek. Ezeket szeretnékn most bemutatni Önnek.

Extend irodabútor rendelhető színválaszték

A színeket nagyobb méretben is megtekintheti, az alábbi táblázatunkban. Kattintson a kiválasztott szín képére, és a monitorját még nagyobb méretben, jobb felbontásban is megtekintheti.

Extend irodabútorok bükk színben

Világos bükk irodabútor

Rendelési kód: VB

 

Bükk - az örök klasszikus. kortalanság jellemzi ezt a széleskörben kedvelt színt. A Vénusz irodabútorok legkedveltebb színe már több mint 25 éve.

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonomatölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

 

VILSON - nagyon friss, nagyon trendi. Ez a semleges szín szinte mindenhol megállja a helyét. Legyen szó akár kisméretű irodáról, akár nagyméretű, egylégterű helyiségekről.

 

 

Extend irodabútorok spanyol tölgy színben

Spanyol tölgy irodabútor

Rendelési kód: SPT

 

Spanyol tölgy - világos és meleg szín. Szinte csak úgy árad a mediterrán életérzés ebből a színből.

Extend irodabútorok Gold Kraft tölgy színben

Gold Craft tölgy irodabútor

Rendelési kód: DIJ

 

Gold Craft Tölgy - a rusztikus. Ez a szín szépen kiemeli a tögy erezetét és színvilágát. Így jól illeszkedik a sok natúr elemet tartalmazó enteriőrökbe.

 

 

 

Extend irodabútor család admirál dió színben

Adirál dió irodabútor

Rendelési kód: AD

 

Admirál dió - letisztult, elegáns. Az Extend irodabútorok egyik  legsötétebb színe. Jól kombinálható a fekete, a fehér vagy a palaszürke színnel.

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SZIL

 

Szil - az új szerelem. Az ezüstös, barnás, lilás megjelenésű irodabútorokba az egyedi, markáns megjelenésüknek köszönhetően egy pillanat alatt bele lehet szeretni.

 

 

 

Extend irodabútor palaszürke színben

Palaszürke irodabútor

Rendelési kód: PS

 

Palaszürke - mégsem unalmas. Az irodaberendezésben töretlen népszerűségnek örvend a szürke szín. Semleges, így akár ipari, mind trendi, modern környezetben is jól mutat.

 

Extend irodabútor prégelt fehér színben

Prégelt fehér irodabútor

Rendelési kód: FEH

 

Fehér - a tisztaság és a rend színe. Használata sugallja a megbízhatóságot. Nemcsak egészségügyi környezetben, hanem tech cégeknél is kedvelt szín.

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Tóth Gábor - Vénusz irodabútor webshop

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várom kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.

Tóth Gábor - Vénusz Irodabútor Shop ügyvezető
Telefon: +36 30 943 6519  Email: tothgabor@gmail.com

 

 

TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Irodabútor Studió
Bemutatóterem

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely)


GPS: É46.8888899  K19.6990999
Google plus codes: VPQ2+G7 Kecskemét

Irodabútor bemutatóterem nyitva tartása

hétfőtől - péntekig 8.00 - 12.00 óráig

Gyors elérhetőségek

Irodabútor: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
Székáruház: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
SzékSzerviz: +36 76 417 732, +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-105977
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság