TOP termékek

Színválaszték az Extend irodabútorokhoz

Extend irodabútorok színválasztékaAz Extend irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, vagy a világos bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor színeket, mint a spanyol tölgy, vagy a palaszürke. De talál sötétebb, elegánsabb színeket is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ez a dijoni dió és a szil színek. Ilyen választékbiztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel irodánkat, és tekintse meg a kiállított irodabútorainkat. ha nem tud eljönni kecskeméti bemutatótermünkben, akkor rendeljes futárszolgálattal színmintát.

Ha tehát úgy dönt, hogy "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat, segítünk Önnek. Amennyiben szeretné, úgy futárszolgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az oldal alján található űrlapot.

 

Szeretné színesben látni az Extend irodabútorokat?

Akkor nézze meg az Extend irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. És még egy jó hír, hogy ezek a színek egymással is kombinálhatóak. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Extend irodabútor alap színválaszték

Az Extend irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére.

 

Gyakran felmerül kérdésként, hogy az irodabútor színe változtat-e az áron? Nos erre van egy jó hírünk: a Vénusz irodabútor elemei színtől függetlenül, azonos áron rendelhetőek. Így kedvére választhat bármelyikből, plusz költség nélkül.

 

Rendelhető Extend irodabútor színek

Az íróasztalok, irattároló szekrények és konténerek többféle színben is rendelhetőek. Ezeket szeretnékn most bemutatni Önnek.

Extend irodabútor rendelhető színválaszték

A színeket nagyobb méretben is megtekintheti, az alábbi táblázatunkban. Kattintson a kiválasztott szín képére, és a monitorját még nagyobb méretben, jobb felbontásban is megtekintheti.

Extend irodabútorok bükk színben

Világos bükk irodabútor

Rendelési kód: VB

 

Bükk - az örök klasszikus. kortalanság jellemzi ezt a széleskörben kedvelt színt. A Vénusz irodabútorok legkedveltebb színe már több mint 25 éve.

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonoma tölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

 

VILSON - nagyon friss, nagyon trendi. Ez a semleges szín szinte mindenhol megállja a helyét. Legyen szó akár kisméretű irodáról, akár nagyméretű, egylégterű helyiségekről.

 

 

Extend irodabútorok spanyol tölgy színben

Spanyol tölgy irodabútor

Rendelési kód: SPT

 

Spanyol tölgy - világos és meleg szín. Szinte csak úgy árad a mediterrán életérzés ebből a színből.

Extend irodabútorok Gold Kraft tölgy színben

Gold Craft tölgy irodabútor

Rendelési kód: DIJ

 

Gold Craft Tölgy - a rusztikus. Ez a szín szépen kiemeli a tögy erezetét és színvilágát. Így jól illeszkedik a sok natúr elemet tartalmazó enteriőrökbe.

 

 

 

Extend irodabútor család admirál dió színben

Admirál dió irodabútor

Rendelési kód: AD

 

Admirál dió - letisztult, elegáns. Az Extend irodabútorok egyik  legsötétebb színe. Jól kombinálható a fekete, a fehér vagy a palaszürke színnel.

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SZIL

 

Szil - az új szerelem. Az ezüstös, barnás, lilás megjelenésű irodabútorokba az egyedi, markáns megjelenésüknek köszönhetően egy pillanat alatt bele lehet szeretni.

 

 

 

Extend irodabútor palaszürke színben

Palaszürke irodabútor

Rendelési kód: PS

 

Palaszürke - mégsem unalmas. Az irodaberendezésben töretlen népszerűségnek örvend a szürke szín. Semleges, így akár ipari, mind trendi, modern környezetben is jól mutat.

 

Extend irodabútor prégelt fehér színben

Prégelt fehér irodabútor

Rendelési kód: FEH

 

Fehér - a tisztaság és a rend színe. Használata sugallja a megbízhatóságot. Nemcsak egészségügyi környezetben, hanem tech cégeknél is kedvelt szín.

 

Vénusz és Extend színminta rendelés

 

 

Ha már felkeltette érdeklődését a Vénusz vagy az Extend irodabútor család, segítünk Önnek kiválasztani a megffelelő irodabútor színt. Tesszük ezt úgy, hogy mindegyik irodabútor családhoz "élő" színmintát tudunk küldeni Önnek. Azaz aa kiválasztott színekből 1-1 bútorlap darabot küldünk Önnek. Így a megfelelő irodabútor szín kiválasztásánál nem kell a monitor sokszor csalóka színmegjelenítésére hagyatkoznia.

Ráadásul ezt a bútorlap mintát felhasználhatja az egyég kiegészítők, pl. falszín, szalagfüggöny, székkárpit kiválasztásához is hogy harmóniában legyen minden elem az irodájában.

A színmintákat ingyenesen biztosítjuk Önnek, mindössze a GLS futár szállítási költségét kell Önnek fizetnie. Ez jelenleg (az oda-vissza szállítás költsége) 4.567 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.800 Ft. És erről is természetesen számlát küldünk. A szállítás összegét, amennyiben fél éven belül tőlünk rendeli meg a bútorát, a rendelés végöszegéből jóváírjuk Önnek! Fogunk kérni egy kaukciót, aminek a költsége teljes mértékig visszatérítenő, amennyiben a színmintákat át tudjuk Öntől venni. Ennek a költsége 3.937 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.000 Ft.  

Ha tehát színmintát szeretne kérni a Vénusz vagy Extend irodabútorokról, most egyszerűen megtegeti. Töltse ki a színminta rendelő űrlapot, és 1-2 munkanap alatt már Önnél is lehetnek a kiválasztott színek.

 

 

 

Vénusz és Extend irodabútor színminta kérése

 

Melyik bútorcsaládhoz kéri a színmintát?

A kiválasztott irodabútor színmintákat ingyenesen bocsátjuk az Ön rendelkezésére. Önnek mindössze csak a GLS futár szállítási költségét kell kifizetni. Ez jelenleg 2500 Ft  27 % ÁFA. Erről az összegről minden esetben elkönyvelhető számlát állítunk ki a számlázási név és címnél megadott adatokra.

Az irodabútor színminta rendeléshez megadott adatait kizárólag a rendelés teljesítéséhez kezeljük, azt más célra nem használjuk fel, illetve a futáron kívül másnak NEM adjuk át. A megrendeléssel Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket, valamint az Adatkezelési Tájékoztatónkat is.

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együtt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.

 

A weboldalunkat olyan vízióval hoztuk létre, hogy minden fontos információt át tudjuk adni az érdeklődőinknek az általunk forgalmazott irodabútorainkról, viszont ettől függetlenül  sokan vannak (nálunk is) abból a személyiségtípusból, akik szeretnek vásárlás előtt meggyőződni a termék minőségéről afféle módon, hogy személyesen tekintik azt meg. Bár az irodabútor nem egy cipő vagy póló, amit fel kell próbálni, mégis ha valaki a legjobb ár/érték arányt keresi, illetve olyan minőségre vágyik íróasztal, irodabútor tekintetében, ami évekig/évtizedekig ellátja a munkáját, akkor nálunk megtekinthető, hogy valóban az elvárásainak megfelelnek e a termékeink.

 

Szeretné berendezni irodáját modern, és magas minőségű irodabútorral? Kontakt és további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu