Extend irodabútor színválaszték

Extend irodabútorok színválasztékaAz Extend irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, vagy a világos bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor színeket, mint a spanyol tölgy, vagypalaszürke. De talál sötétebb, elegánsabb színt is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ez a dijoni dió és a szil színek. Ilyen választékbiztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg irodabútorainkat, színmintáinkat, vagy rendelje meg az "élő" színmintáinkat.

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Természetesen mi ebben is partnerei vagyunk. Amennyiben szeretné, úgy futárszolgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Erről a lehetőségről pedig itt talál bővebb információt: Vénusz irodabútor színminta rendelés >>

 

Szeretné színesben látni az Extend irodabútorokat?

Akkor nézze meg az Extend irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Extend irodabútor alap színválaszték

Az Extend irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére.

 

 

 

Rendelhető Extend irodabútor színek

Az íróasztalok, irattároló szekrények és konténerek többféle színben is rendelhetőek. Ezeket szeretnékn most bemutatni Önnek.

Extend irodabútor rendelhető színválaszték

A színeket nagyobb méretben is megtekintheti, az alábbi táblázatunkban. Kattintson a kiválasztott szín képére, és a monitorját még nagyobb méretben, jobb felbontásban is megtekintheti.

Világos bükk irodabútor

Rendelési kód: VB

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonomatölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

 

 

Spanyol tölgy irodabútor

Rendelési kód: SPT

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SZIL

 

 

Dijoni dió bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Dijoni dió irodabútor

Rendelési kód: DD

Palaszürke irodabútor

Rendelési kód: PS

 

 

Prégelt fehér irodabútor

Rendelési kód: FEH

Gold Craft tölgy irodabútor

Rendelési kód: DIJ

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu