TOP termékek

Egyedi Extend irodabútorok gyártása

Egyedi irodabútor gyártása Vénusz irodabútorokhoz

 

 

Szeretné irodája használhatóságát pár egyedi megoldással teljessé tenni? Vagy nem talált megfelelő bútorelemet a Vénusz irodabútorok standard kínálatában? Vagy az étkezőbe szeretne egy új konyhabútort, hogy minden kolléga kényelmesen tárolja edényeit, evőeszközeit?

Erre a problémára kínál tökéletes megoldást az egyedi bútorgyártás szolgáltatásunk! Vállaljuk, hogy a szállított Vénusz irodabútorok színével, méretével, formavilágával megegyező egyedi bútorokat megtervezzük, legyártsuk, és a helyszínen be is építsük. 

 

 

 

 

Egyedi irodabútor árajánlat kérése

kapcsolatfelvétel egyedi bútor gyártásáraHa egyedi bútorra szeretne árajánlatot kérni, szükségünk lesz pár információra. Ezeket kérjük küldje el ajánlatkéréskor, mert adott esetben ezek is befolyásolhatják az egyedi bútor gyártási megoldásait. De mik is ezek az információk?

- Méretezett skicc az elképelt bútorról, hogy lássuk milyen megoldás lenne a leginkább megfelelő

- Az elképzelt bútorszín. Hogy illeszkedni tudjunk a Vénusz irodabútorokhoz, elsősorban annak a színválasztékát ajánljuk, mert más bútorszínekből nem lehet 28 mm vastag bútorlapot beszerezni, ami a Vénusz bútorokat meghatározza. A Vénusz irodabútor család színválasztékának a  megtekintéséhez kérjük kattintson ide: 
Vénusz irodabútor aktuális színválaszték >>

- Kérjük küldje el a szállításhoz kapcsolódó információkat: cím, parkolási lehetőség, megközelíthetőség, emelet, lift, stb... Kérjük vegye figyelembe hogy kollégáink teherautóval (3,5 T) szállítják a bútort, így a megálláshoz, parkoláshoz nagyobb helyre van szükségük.

 

Egyedi irodabútor árajánlat készítése

Részletes árajánlat az egyedi bútor gyártásáraHa egyedi irodabútor gyártást szeretne tőlünk kérni, a megküldött adatok alapján minden esetben részletes árajánlatot készítünk Önnek. Előzetesen egyeztetünk az egyedi bútor méretéről, kilalakításáról, színéről. Ha minden rendben, asztalos kollégáink nekilátnak az egyedi bútor megszerkesztésének, kianyagolásának, illetve a segédanyagok beárazásának. Ezután már látjuk, hogy mennyi munkaóra alatt gyártható le a kérdéses elem. Miután minden információ megvan, összeállítjuk az árajánlatot. Az árajánlatban  kitérünk a gyártási időre, a szállítási és a beépítési költségeire is.

Ezután elküldjük Önnek az árajánlatot, ami alapján már dönteni tud. Az ajánlati ár megadásánál már figyelembe vettünk minden szükséges anyagot, költséget, így megrendelés esetén ez az ár már biztosan nem fog megváltozni.

 

Egyedi bútor megrendelése és gyártása

Egyedi bútor megrendelése az árajánlat alapján

 

 

Amennyiben a részletes árajánlatunk alapján megrendeli az egyedi bútort, küldünk Önnek egy díjbekérőt az előlegről. A kiegyenlítés után pedig indulhat is az egyeztetett bútor gyártása.

 

 

 

Elkészült egyedi bútor szállítása

Ahogy látjuk az időpontot, hogy a bútor el fog készülni, kollégáink keresni fogják Önt a kiszállítás egyeztetése céljából. Az időpont egyeztetés célja, hogy kollégáink akkor szállítsák és szereljék az egyedi bútort, amikor Önnek alkalmas.

Felkeltettük érdeklődését? Ha igen, és szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, akkor javasoljuk, hogy használja ezt a kapcsolatfelvételi űrlapot.

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van az egyedi irodabútorokkal kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 között a +36 30 655 8100 telefonszámon.