TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

7x irodabútor garancia

 

7x irodabútor garancia Vénusz és Extend irodabútor vásárlásához

Azaz hogyan kerülheti el az irodabútor vásárlás során felmerülő problémákat a 7x -es irodabútor garanciánk  segítségével?

 

7 biztos érv az irodabútor vásárlóink számára , melyek garantálják, hogy Ön 100%-ig azt kapja, amit szeretne. Kerülje el a bútorvásárlás során felmerülő problémákat, és vásároljon irodabútort garanciával! Fordítsa saját javára a több mint 25 éves, az irodák bútorozásában megszerzett tapasztalatunkat.

Ennyi idő alatt megtanultuk, és nap mint nap használjuk azokat az eszközöket, módszereket amikkel amikkel garantáljuk, megrendelőink elégedetten és probléma mentesen használhassák a leszállított irodabútorokat és irodaszékeket.

 

7 x-es irodabútor garanciánk ezt nyújtja Önnek:


1. Tartóssági garancia:

Az Irodabútor Család minden elemére - asztalok és szekrények- 2 év garanciát vállalunk. Mivel a teherviselő elemek az átlagosnál vastagabb, 28 mm-es bútorlapból készülnek, az elvártnál is jobban ellenállnak az irodai igénybevételeknek.


2. Teherbírási garancia:

Az íróasztalok és a szekrények gondosan méretezettek az irodai igénybevételekhez. A konstrukcióból adódóan garantáljuk, hogy mind az asztallap, mind az iratszekrények polcai is probléma mentesen bírják a fokozott terhelést is.


3. Beállítási garancia:

Az íróasztalok lábszerkezete, a szekrények lábazata és ajtajai olyan bútorelemekkel készülnek, melyek garantálják a bútorok precíz beállíthatóságát. Így az asztallap mindig vízszintes marad, a szekrényajtók pedig mindig pontosan záródnak


4. Teljesítési garancia:

Garantáljuk, hogy Önt nem éri meglepetés, hiszen a megrendelt bútorokat a végleges árajánlat elfogadásával egy időben egyeztetett határidőben pontosan leszállítjuk és a berendezis terv vagy az elképzelése szerint beszereljük Önnek. Így Önnek nem kell kínlódnia az összeszereléssel, és így biztosan nem fog hasznos idő kiesni a munkájából.


5. Árgarancia:

Előre tervezheti a költségeket, mert garantáljuk, hogy nem éri kellemetlen meglepetés nálunk. Nálunk nincsenek utólag kiderülő, rejtett költségek. Fillérre pontosan annyit fog fizetni, mint amiben az árajánlat véglegesítése során megállapodtunk. Addig nem kezdünk a teljesítéshez, amíg Ön az ajánlatot nem fogadta el, és nem igazolta vissza.


6. Utánszállítási garancia:

Garanciát vállalunk arra, hogy ha 1 éven belül bővíteni szeretné irodáját, akkor ahhoz mind színben, mind méretben, mind kialakításában és tartósságában ugyanolyan bútorelemet szállítunk Önnek. Így biztos lehet benne, hogy bővülés esetén is egységes megjelenésű maradhat irodája.


7. Szervizgarancia:

Elveszett a kulcs a szekérnyhez vagy a konténerhez? Szervizgaranciánk ebben is segít Önnek, hiszen pótlólag, a későbbiekben is tudunk segíteni a zárcserében. De kollégáink segítenek Önnek a bútorok későbbi szervizelésében, karbantartásában is.

 

Várjuk megkeresését, ajánlatkérését, ha Ön is 7x-es irodabútor garanciával szeretné megrendelni az irodabútorait. Kollégáinknál tájékozódhat minden felmerülő apró részletről, legyen az a szállítási szállítási határidő, vagy az irodai bútorok összeszerelése!


5 apró trükk, amivel biztosítani tudjuk a fenti irodabútor garanciákat


1. Kizárólag kipróbált és bizonyított konstrukciójú irodabútorokat ajánlunk.

2. Az irodabútorok a legkorszerűbb számítógép vezérelt automata gépsorokon készülnek, kiküszöbölve a hibalehetőségeket.

3. Csak olyan beszállítóktól vásárolunk, akik legalább 5 éve piacon vannak, így biztosítjuk az állandó magas minőséget.

4. Minden bútort leellenőrizünk a kiszállítás előtt, hogy Ön biztosan azt kapja, amit szeretne.

5. 23 éve foglalkozunk irodák berendezésével, bútorozásával, így a szakértelem már a vérünkben van.