TOP termékek

Irodabútor Studió bemutatkozik

Az eredményes munkavégzés egyik leghatékonyabb módja a megfelelő, rendezett munkakörnyezet kialakítása. Mi pontosan ebben segítünk Önnek. Irodabútor, irodaszék, forgószék és irodai kiegészítők kínálatunk összeállításánál ügyeltünk arra, hogy csak olyan terméket ajánljuk Önnek, amelyik segít az optimális irodaberendezésben, és segíti a hatékony munkavégzést.

Több mint 20 év tapasztalattal segítünk Önnek a megfelelő Vénusz irodabútor megtalálásában, szállításában és helszíni összeszerelésében. Ennyi idő alatt kollégáink már mindent megtanultak ezekről a kedvelt hazai irodabútorokról. Hozzáadják asztalos tapasztalatukat, így biztosítva, hogy Ön rövid idő alatt is elegáns és tartós irodabútorhoz jusson.

De az irodabútorok mellett számtalan olyan megoldást és lehetőséget is kínálunk Önnek, amivel segíteni tudunk a megfelelő munkakörnyezet kialakításában, megteremtésében. Legyen szó akár egy egyedi szekrényről a nyomtató alá, vagy öltözőszekrényre, tűzbiztos fémszekrényre van szüksége a bizalmas és fontos iratainak biztonságos tárolásához. De segíteni tudunk akkor is, ha éppen új irodaszék, tárgyalószék beszerzésén gondolkodik. 


Ha irodája berendezése során további segítségre tart igényt, úgy keresse szakértő kollégáinkat, akik díjmentes tanácsadással segítik Önt céljai elérésében. Kérdéseit várjuk a 30/94-36-519 telefonszámon vagy az webshop@szeknet.hu címen.

 

Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van irodabútorral vagy iroda berendezéssel kapcsolatban? Kollégáink szívesen segítenek Önnek elérhetőségeinken:
Telefon: +3630 836 8795        E-mail: webshop@szeknet.hu