TOP termékek

Hálós forgószékek

A hálós forgószékek kategóriája az irodai székek legújabb innovációit képviseli, melyek kényelmes és stílusos megoldást kínálnak az irodai környezet számára. Ezek a székek kiválóan illeszkednek a modern munkahelyek igényeihez, megfelelve az ergonómia és a design legmagasabb szintű követelményeinek.

A hálós kialakítású háttámla és ülőfelület a légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul a hosszú munkaidő alatti kényelemhez és frissességhez. Ez a tulajdonság különösen fontos lehet a hosszú ideig tartó ülések során, mivel segít elkerülni a túlzott izzadást és kényelmetlenséget.

Az ergonomikus kialakítású hálós forgószékek anatómiailag kialakított ülőfelülettel és állítható karfákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a testtartás optimális beállítását és támogatják a gerinc egészségét. Ezek a funkciók hozzájárulnak a munkavállalók kényelméhez és jól-létéhez, miközben növelik a produktivitást és csökkentik a munkahelyi sérülések kockázatát.

A hálós forgószékek modern és letisztult megjelenése tökéletesen illeszkedik a mai irodák esztétikájához. Az elegáns és minimalista design nemcsak a székek megjelenését emeli ki, hanem az egész irodai tér stílusát és vonzerejét is javítja.

Válasszon hálós forgószéket az irodájába, és élvezze az ergonómia és a kényelem kombinációját, amely javítja a munkavégzés élményét és hozzájárul a munkavállalók egészségéhez és jóllétéhez.

-21%
1 - Lazar hálós forgószék állítható deréktámasszal, fejtámlával, ülésmélység állítással
133 350 Ft (105 000 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával 
105 000 Ft (82 677 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
A - 1850 Omnia standard hálós forgószék
117 650 Ft (92 638 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
 

A hálós háttámlás forgószék vásárlása számos előnnyel járhat az irodai környezetben, és tökéletes választás lehet azoknak, akik kényelmet, funkcionalitást és stílust keresnek, illetve a tökéletes társat irodai íróasztalukhoz, irodabútoraikhoz. Íme néhány érv a hálós háttámlás forgószék mellett:

Légáteresztő kényelem: A hálós háttámla lehetővé teszi a levegő áramlását, ami különösen előnyös hosszú munkaidő alatt. Ez segít elkerülni a túlzott izzadást és kényelmetlenséget, így fokozva a felhasználók kényelmét és produktivitását.

Ergonomikus támogatás: A hálós háttámlás forgószékek általában ergonomikusan tervezettek, és rendelkeznek állítható magasságú és dönthető ülőfelülettel. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a széket az optimális testtartás és kényelem érdekében, csökkentve ezzel a hát- és nyakfájdalom kockázatát.

Stílusos megjelenés: A hálós háttámlás forgószékek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az irodai térnek. A letisztult design és a különféle szín- és kialakítási lehetőségek lehetővé teszik, hogy illeszkedjenek az iroda stílusához és hangulatához.

Tartósság és könnyű karbantartás: A hálós háttámlás forgószékek általában strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a napi kopásnak és használatnak. Emellett könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, ami hosszú távon megőrzi azok megjelenését és teljesítményét.

Univerzális használat: A hálós háttámlás forgószékek sokféle irodai környezetben és felhasználási célra ideálisak, legyen szó otthoni irodáról, vállalati munkahelyről vagy konferenciateremről. Rugalmas kialakításuk lehetővé teszi, hogy széles körű igényeket elégítsenek ki.

Ezek az előnyök együttesen teszik a hálós háttámlás forgószéket vonzó választássá az irodai környezetben, és garantálják a felhasználók maximális kényelmét és elégedettségét. A nálunk vásárolható forgószékek tökéletes harmoniába használhatók a vénusz irodabútor családdal, illetve az Extend-el is. Nálunk vásárolható íróasztalokhoz tökéletesen passzoló székekről beszélhetünk.