TOP termékek

Hagyományos tárgyalószékek

Hagyományos Tárgyalószék - 4 Lábú Székek

A hagyományos tárgyalószék egy időtálló és stílusos választás, amely tökéletesen illeszkedik a várótermekbe, tárgyalókba és irodai környezetekbe egyaránt. Az elegáns és megbízható kialakításának köszönhetően ezek a székek kényelmes és professzionális megoldást nyújtanak mindenki számára.

Jellemzők:

  • 4 Lábú Kialakítás: A szék stabil és erős 4 lábú szerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a megbízható tartást és stabilitást. Ezáltal ideális választás a tárgyalóasztalokhoz, várótermekhez vagy bármilyen irodai környezetbe.

  • Kényelmes Ülőfelület: A kényelmes ülőfelület és a megfelelő támaszték hozzájárulnak a hosszabb tárgyalások és megbeszélések kényelmes lebonyolításához. A puha párnázat és a kényelmes háttámla optimális kényelmet biztosítanak a felhasználók számára.

  • Stílusos Külsejű: A hagyományos stílusú design elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a széknek, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen irodai környezetbe. A klasszikus vonalak és a minőségi anyagok felhasználása biztosítja a professzionális megjelenést.

  • Univerzális Funkció: Ezek a székek sokoldalúan használhatók, ideálisak tárgyalásokhoz, megbeszélésekhez, várótermekhez vagy akár recepciókhoz is.

A hagyományos tárgyalószék - 4 lábú székek tökéletes választások azoknak, akik stílusos és megbízható bútorokat keresnek irodai környezetükbe. Kényelmesek, tartósak és időtállóak, így biztos lehet benne, hogy ezek a székek hosszú éveken át szolgálni fogják Önt és munkatársait.

A - Mono rakásolható szék
32 270 Ft (25 409 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
A - Tip Top
41 670 Ft (32 811 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
D - T1 rakásolható szék
13 690 Ft (10 780 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
T - Amigo műanyag rakásolható szék
29 600 Ft (23 307 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
T - Arioso szék
30 100 Ft (23 701 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
T - Beta műanyag rakásolható szék
17 500 Ft (13 780 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával