TOP termékek

A - Lucia kárpitozott rakásolható szék

A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék
A - Lucia kárpitozott rakásolható szék

A legtöbbet eladott, legtöbbet használt kárpitozott, rakásolható tárgyalószék Magyarországon.

Garancia: 1 év

Szállítás: 1-3 hét

Teljes magasság:82 cm

Ülésmagasság:46 cm

Teljes szélesség:56 cm

Ülésszélesség:46 cm

Ülésmélység:41 cm

Teherbírás 110kg

Rakásolható

 

A Lucia rakásolható tárgyalószék egy modern és praktikus megoldás irodai tárgyalók, konferenciatermek vagy várótermek számára. A stílusos és könnyű kialakításnak köszönhetően könnyedén átrendezhető a helyiség, és könnyen tárolható, ha éppen nincs szükség rá.

A Lucia tárgyalószék kényelmes és tartós kialakítású. A szék kiváló minőségű, könnyű alumínium vázra épül, amelyet kifejezetten a tartósság és a hordozhatóság érdekében terveztek.

A rakásolható tárgyalószék kiváló választás olyan helyekre, ahol gyakran változnak az igények és fontos, hogy a székek könnyen tárolhatóak és mozgathatóak legyenek. Ez az ergonomikus és kényelmes szék biztosítja a stabil és biztonságos ülést, így a használóknak kényelmes lesz az egész napi ülés.

A szék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják az élettartamot és a tartósságot. A szék háttámlája hajtható és az ülésrész összecsukható, így a székek egymásra helyezhetőek, és könnyen mozgathatóak. Az ülőpárna kényelmes, tartós és könnyen tisztítható anyagból készült.

A rakásolható tárgyalószék tökéletes választás olyan helyekre, ahol a helytakarékosság és az egyszerű tárolás fontos szempont. A szék kiváló minőségű anyagokból készült, stabil és tartós, és biztosítja a kényelmes ülést és az ergonomikus testtartást.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
14 460 Ft (11 386 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

Amennyiben kárpitozott fémlábas tárgyalószéket keres, ami egyszerű megjelenésű, olcsó szék, és emellett rakásolható is, akkor megtalálta a legjobb választást!

Ha fontos, hogy 3 év garanciával is rendelkezzen, ellenőrizze le az ISO kárpitozott tárgyalószékünket is: http://szeknetshop.hu/ISO-latogatoszek

ISO rakásolható tárgyalószék és a Lucia rakásolható tárgyalószék közötti különbség:

Az ISO rakásolható tárgyalószék szövetkárpitja és fém vázszerkezete erősebb, időtállóbb, emiatt is rendelkezik 3 év garanciával. A Lucia rakásolható tárgyalószék hibáival nem rendelkezik: Nem törik a háttámla és az ülőfelület sem.

 

Tárgyalószék kiválasztása

A tárgyalószékek azok a termékek, melyeket nem csupán mi, hanem ügyfeleink is látnak/használnak. Így fontos odafigyelni a kényelemre és a vizualitásra. A tárgyalótermünk cégünket minősíti, így mi úgy gondoljuk, hogy nem célszerű a legolcsóbb megoldás mellett lehorgonyoznunk. Nyilván ha anyagilag, vagy egyéb okokból nem szeretnénk drága széket választani, úgy vannak köztes megoldások, ahol kiváló ár/érték arányban találunk nekünk ideális terméket. Általában a tárgyalószékek szánkótalpasak, vagy pedig 4 lábúak, ritka esetekben szokták görgőnélküli gázliftes székeket választani a forgólódás, macerás rendezés, illetve a magas háttámla miatt. Így mi most a fix lábú székekről beszélünk a cikkben.

A tárgyalószék kényelme

A tárgyalószékeknek nem kell a forgószékek kényelmével szolgálniuk, mivel átlagosan 1-2 órát ülünk bennük csupán.  Sokszor bele se gondolunk, hogy például az ülőfelületnél ha nem megfelelő széket választottunk, akkor a térdhajlatnál a lábunkat a kemény fapalást (ami megtalálható a szivacs alatt) kilóg a szivacs alól, és irritálja, "vágja" a lábunkat. Sokszor pár hónap rendszeres igénybevételnél a szivacs veszít tartásából, és így a lábunkat folyamatosan bátja a szék széle. Ennél még diszkomfortosabb megoldás a szivacsozás nélküli szék, mely még az ülepünket is rövid idő alatt irritálni kezdi. Pro tipp: vastagon szivacsozott, lábhajlatnál görbülő tárgyalószéket válasszunk.

Szintén emelkedik a komfortérzetünk ha karfás tárgyalószéket veszünk igénybe, mivel a karjainkat sokkal kellemesebben tudjuk pihentetni, és nem kell az asztalra előrehajolva könyökölnünk, vagy keresztbetett kézzel résztvennünk a megbeszélésen. Mindemellett egyébként komoly egészségügyi okai is vannak a karfáknak. A könyöklésnek hála csökkentjük vállunkat érő terhelést, mivel a testünk súlyának egy részét áthelyezzük a könyökünkre és az alkarunkra. A váll-öv részét képezi a nyakunk is, így tehát a karfával csökkentjük a nyakon elhelyezkedő terhelést is. Általában a nívósabb és jó ár/érték aránnyal rendelkező várótermi székek és tárgyalószékek is karfával szereltek pont ezen okok miatt, sőt, forgószéket nagyjából nem is tudunk karfa nélkül vásárolni, mivel a karfák szinte kötelező elemei a kényelmes irodai székeknek.

 

Telekárpit VS. hálós háttámlájú tárgyalószék

Sokan keresnek egyre gyakrabban hálós háttámlájú forgószéket, irodai széket. Ez annak köszönhető, hogy a hálós koncepció rugalmasabb struktúrájának köszönhetően kellemesen veszi fel az alanyának a vonalait, így kényelmesebb érzetet nyújt. Sokan tartanak a hálós háttámlától félve, hogy az könnyen szakad. Nekünk egyébként eddig zéró panaszunk érkezett hálós termékeinkre, tehát valójában az esetleges szakadást a nem megfelelő használat okozhatja. A telekárpitos termékeknél viszont bővebb a választék, illetve magasabb árfekvésben a kényelemérzet szinte azonos.

 

A hálós tárgyalószékek mellett viszont a modern formavilág, illetve a "szellős" megjelenés is felhozható érvként. Így mi inkább azt javasoljuk, hogy telekárpit és háló tárgyalószék választásánál inkább a cég profiljába jobban illő stílust válasszák. A fotó szereplő tárgyalószékünk: Donatello.

 

4 lábú szék VS. szánkótalpas tárgyalószék

A szánkótalpas székek általában rugalmasabbak, így egy pici lengés tapasztalható meg használat közben. Hajlított csővázzal rendelkező székek, melyek a modern tárgyaló és étkező székek ismert szerkezete. Ennek előnyei, illetve hátrányai is vannak. A hátrányai azok, hogy bosszantó lehet, hogy valaki rendszeresen rugózgatásra használja a széket, ami egy megbeszélésen könnyen kizökkenthet, zavarhat bennünket. A szerkezetének köszönhetően számos modern formavilágot találunk a kategóriában, viszont a nívos megjelenésnek ára is van: kevésbé terhelhető (maximum 100-110k-ig javallott a használatuk).A szánkótalpas székeket általában elegánsabbnak titulálják a négylábú székekkel szemben, így ha a tárgyalószoba eleganciáját szeretnénk fokozni, akkor a szánkótalpas székekkel ezt könnyen megtehetjük. Mi külön kategóriákra bontottuk a szánkótalpas tárgyalószékeinket és a hagyományos tárgyalószékeinket.

Szánkótalpas Aria tárgyalószék

Rakásolható tárgyalószékek

A rakásolhatóság sok esetben fontos. Ez ugye főleg azokban az esetekben egy fontos kritérium, amikor változó mennyiségű személy vesz részt a megbeszéléseken, és sokszor kell kibővíteni a termet több tárgyalószékkel. Mivel tudjuk, hogy ez is sok-sok cégnek fontos kritérium, így mi összegyűjtöttük azokat a termékeinket egy külön kategóriába, amelyek rakásolhatóak. A rakásolhatóságnak is sajnos ára van: A székek szélesebbek, így kevesebb széket tudunk azonos területre helyezni, mintha nem ralásolható széket választanánk.


 

Adatok
Teherbírás
110 kg
Teljes magasság
82 cm
Teljes szélesség
56 cm
Ülésmagasság
46 cm
Ülésmélység
41 cm
Ülésszélesség
46 cm
Garancia
1 év
Cikkszám
Lucia