TOP termékek

Recepciós pult megoldások

Recepcióspultok, recepció bútorai a Vénusz irodabútor kínálatában

 

 

 

Az irodák világában egyre inkább terjedő megoldás az ügyfélpult vagy recepciós pult, ahol egy vagy több munkatárs fogadja a céghez érkezőket. Így nem mindegy, hogy ezeknek a pultoknak a megjelenése, kialakítása mennyire tükrözi a cég üzenetét, milyen minőségű irodabútor fogadja az ügyfeleket.

A recepció elhelyezésekor törekedjünk arra, hogy az a bejárathoz közel, jól látható és megközelíthető helyen legyen. Irodaházakban fontos lehet, hogy a cégnév és a cég logója is jól láthatóan megjelenjen, ezzel is segítve az eligazodást.

A tér kialakítása, belsőépítészeti megoldásai is ezt a célt szolgálják. A pult megjelenése, formája és anyaga szintén fontos üzenetet hordoz a cégről, éppen ezért mi azt javasoljuk, hogy a recepciós pulton, így az irodabútoron ne kezdjünk el spórolgatni. A pultok anyaghasználatában jellemzőek a laminált vagy furnéros felületek. Szívesen használt kiegészítő elem az üveg és az acél is. Így az excluzív anyaghasználat utalhat a cég sikerességére, megbízhatóságára, szakmai színvonalára. Cégünknél kapható recepciós pult megoldások harmonizálnak az általunk forgalmazott irodabútor családokkal: Vénusz bútorcsalád, illetve az extend bútorcsalád.

 

 

Hasznos információk recepciós pultok kialakításához, irodabútorainak bővítéséhez:

Recepcióspult Vénusz irodabútorhoz AVA fémlábbal Recepcióspult Vénusz irodabútor elemekből Recepcióspultok árai és kialakításuk Vénusz irodabútoroknál

A recepciós pult kialakítása

A recepciós pult elválasztja az ügyfelet és az ügyintézőt egymástól. Ezért mindegyikük szempontjából más feladatnak kell megfelelnie.

Tovább a részletekhez >>

Recepcióspult megoldások Vénusz irodabútorral

Ha az irodákat és az előtereket egységes stílusban szeretné berendezni, célszerű mind színvilágában, mind stílusában a Vénusz irodabútorokhoz szükséges recepcióspult

Tovább a részletekhez >>

Recepcióspult árak

Mennyibe kerül egy recepciós pult? Bemutatunk pár recepcióspult megoldást Vénusz irodabútor elemekből. A standard elemek használata egyszerűvé teszi ezt a pult tipust.

Tovább a részletekhez >>

Íves kialakítású recepcióspult

Egyedi recepciós pultok

Gyakran a Vénusz irodabútor elemeiből, színválasztékából nem lehet megoldani az elképzelt recepciót. Ilyenkor csak az egyedi recepcióspult gyártása a megoldás.

Tovább a részletekhez >>

 

A recepciós pult kialakítása

Recepció, recepciós pultok kialakításaA recepciós pult elválasztja az ügyfelet és az ügyintézőt egymástól. Ezért mindegyikük szempontjából más feladatnak kell megfelelnie. A vendégeknek gyakran űrlapot, nyomtatványt kell kitölteni a belépéshez. Ezért a pultnak alkalmasnak kell lennie arra, hogy különféle méretű nyomtatványok elférjenek rajta. A nyomtatványok kitöltése közben a kezek foglaltak, így a vendégeknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a táskájukat lerakhassák.

A pult ügyintéző felöli kialakításnál ügyelni kell arra, hogy a zavartalan munkavégzéshez szükséges eszközök, felszerelések elhelyezésére legyen elegendő hely. Kialakításuk pedig segítse a munkavégzést. Ezért első lépésben fontos átgondolni, milyen eszközöknek kell helyet biztosítanunk Gondoskodjunk arról, hogy a számítástechnikai eszközök használatára is legyen elegendő hely. Gondoljuk át a nyomtató, fénymásoló helyét is.

Létesítsünk megfelelő helyet a nyomtatványok, egyéb dokumentumok számára is. Törekedjünk arra, hogy esetleges feladatkör bővülése esetére legyen megfelelő tartalék terünk. A tökéletes összhang megteremtése érdekében gyakran van szükség a falak burkolására is. Természetesen erre is tudunk komplex, a bútorokkal, recepciós pulttal harmonizáló megoldást ajánlani. A mai moder falburkolatok tág teret engednek a későbbi változtatás, bővítési lehetőség számára is.

Az előtér és a recepciós pult általában egy térben található. Minden esetben fordítsunk kiemelt figyelmet berendezésükre, hogy megfelelő képet nyújtsuk partnereink számára. Hiszen az első benyomás hosszú időre szól. A megfelelő előterekkel tehát a cég jövőjét is építjük.

 

Recepcióspult megoldások Vénusz irodabútorral

Ha az irodákat és az előtereket egységes stílusban szeretné berendezni, célszerű mind színvilágában, mind stílusában a Vénusz irodabútorokhoz szükséges recepcióspult. Az évek során kialakult egy forma és megoldásvilág, mely jól illeszkedik az irodabútorokhoz. Ezekből mutatunk be párat. Ha valamely megoldás elnyerte a tetszését, csak küldje el a kiválasztott megoldást, illetve a rendelkezésre álló helyet. Ez alapján rövid időn belül megtervezzük Önnek a jól használható, működőképes és látványos recepciós pultját.

Ahhoz azonban, hogy tudjunk segíteni a megfelelő recepció, recepcióspult megtervezésében, pár dolgot azért célszerű előre eldönteni, kitalálni. Hogy mik is lehetnek ezek?

- méret (mekkora hely áll rendelkezésre)
- kialakítás (elegáns vagy egyszerű megjelenés)
- elhelyezés (jobbos vagy balos elrendezés)
- földigérő vagy standard előlap
- költségkeret
- elvárt szállítási idő

Ezeknek a kérdéseknek az eldöntéséhez készítettünk egy infografikát, amin megprobáljuk bemutatni, mi mit is jelent. A megtekintéséhez, vagy letöltéséhez kérjük kattintson a képre.

 

Recepcióspult árak

Az egyes, standard kialakítású recepcióspultokat, és azok változatait megtalálja webáruházunk kínálatában. Az egyedi méretű recepcióspultokról pedig Ügyfélszolgálatunkkal tud egyeztetni.

Recepcióspult kínálatunk a webáruházban >>

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.