TOP termékek

EXTEND irodabútor család

Az Extend irodabútor család rendkívül gazdag választékot kínál mind operatív munkahelyek, vezetői munkahelyek, vagy akár tárgyalóasztalokból. Sokféle asztalláb típus, gazdag színválaszték jellemzi ezeket a trendi, modern Extend irodabútorokat. Amennyiben egy valóban mai stílusnak megfelelő, mégis praktikus irodabútor családot keres, és modernizálni szeretné az irodai környezetét, akkor az egyik legkiválóbb választás az Extend irodabútor család. Nem elég, hogy a formavilága ennek az irodabútor családnak modernizálva lett a Vénusz bútorhoz képest, de még a minősége is azonos a méltán híres, több,mint 30 éves Vénusz irodabútorokkal.

 

Kiknek, és miért ajánljuk az Extendet bútort irodába?

1.) Azoknak ajánljuk, akik hosszútávon terveznek, és fontos az időtállóság és a megbízhatóság, a modern formavilág mellett.

2.) Azért ajánljuk ezt az irodabútor családot, mert egymással harmonizáló irodai íróasztalt, irattároló szekrényt, és tárgyalóasztalokat biztosít. Minden elem passzol egymással, így az 1 fős irodától egészen a több száz főt alkalmazó cégekig mindenféle irodai megoldást nyújt.

 

 

Az Extend irodabútorok kategóriájának kiváló választékában fogantyú nélküli irodai szekrények és konténerek, valamint modern, letisztult formavilágot képviselő íróasztalok találhatók, melyek fehér, ezüst, fekete fémlábakkal kaphatók. Ez a stílusos és praktikus bútorcsalád gyorsan kedvelté válik bárki számára. Az Extend irodabútorokra való váltás mellett döntve Ön nemcsak esztétikus, hanem funkcionális megoldásokkal is gazdagodik munkakörnyezetében. A bőséges választék és könnyű áttekinthetőség mellett arra is ösztönözünk, hogy kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, hogy az Ön igényeihez és területéhez leginkább illeszkedő irodabútorokat biztosíthassuk Önnek. Legyen szó egyedi színkombinációról, méretre szabott elrendezésről vagy speciális igények kielégítéséről, mi rugalmasan és hatékonyan segítünk az optimális megoldás megtalálásában. Hajtsa végre kérését még ma, és lépjen a hatékony és stílusos irodabútorok világába!