TOP termékek

T - ISO fa rakásolható szék

T - ISO fa rakásolható szék
T - ISO fa rakásolható szék
T - ISO fa rakásolható szék
T - ISO fa rakásolható szék
T - ISO fa rakásolható szék

ISO wood a jól ismert rakásolható tárgyalószéknek az a verziója, mely se nem párnázott, se nem kárpitozott. Egy rétegelt lemezes fa ülőlapja van. Ergonomikus kialakítású, fából készült ülőlap és háttámla. Fémvázasas rakásolható tárgyalószék. ISO wood rakásolható tárgyalószékünkre 3 év garanciát vállalunk, kialakítása ergonómikus. Akár 10-12 darabig is egymásba tehetők, mivel "felfelé" emelkedik, nem pedig oldalirányba.

 

 


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
34 350 Ft (27 047 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

- Ergonómikus kialakítású, formapréselt rétegeltlemez ülõlap és háttámla
- 4L-CR formahajlított és hegesztett, krómozott felületû, stabil fém vázszerkezet
- GB mûanyag csúszótalpak a padló védelme érdekében
- ISO LINK sorolóelem, a székek gyors egymás mellé kapcsolásához (opció)
- Rakásolható kialakítás, max 10

Ez a szék nincs raktáron, egyedi megrendelésre készül a rétegelt fa pác színének egyeztetését követően, ezért megrendelés esetén 40% előleget kérünk. Mivel ez a termék egyedi megrendelésre készül, így a 45/2014. kormányrendelet értelmében (29. § c) pontja ) a megrendelőt nem illeti meg az elállás joga. Megrendelést követő előlegfizetés után a megrendelést nem áll módunkban törölni!

A szék szállítási határideje 4-6 hét.


 

Adatok
Cikkszám
iso_wood