TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Színválaszték a Vénusz irodabútorokhoz

Vénusz irodabútor család színválasztéka

A Vénusz irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, juhar vagy a bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor szaneket, mint a cseresznye vagy az olaszalma. De talál sötétebb, elegámsabb színt is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ilyen a dijoni dió és a szil színek. Ennyi szín között pedig biztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg irodabútorainkat, színmintáinkat, vagy rendelje meg az "élő" színmintáinkat.

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Természetesen mi ebben is partnerei vagyunk. Amennyiben szeretné, úgy futárszolgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Erről a lehetőségről pedig itt talál bővebb információt: Vénusz irodabútor színminta rendelés >>

 

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható​.

 

 

 

Rendelhető irodabútor színek

Világosszürke bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos szürke irodabútor

Rendelési kód: VS


Szürke - mégsem unalmas. Az irodaberendezésben töretlen népszerűségnek örvend a szürke szín. Semleges, így akár ipari, mind trendi, modern környezetben is jól mutat.

Juhar bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Juhar irodabútor

Rendelési kód: JU

 

Juhar - a skandináv életérzés. Átgondolt, letisztult megjelenést ad irodájának ez a világos, meleg szín.

 

 

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonomatölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

 

VILSON - nagyon friss, nagyon trendi. Ez a semleges szín szinte mindenhol megállja a helyét. Legyen szó akár kisméretű irodáról, akár nagyméretű, egylégterű helyiségekről.

Bükk bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Bükk irodabútor

Rendelési kód: BU

 

Bükk - az örök klasszikus. kortalanság jellemzi ezt a széleskörben kedvelt színt. A Vénusz irodabútorok legkedveltebb színe már több mint 25 éve.

 

 

Cseresznye bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Cseresznye irodabútor

Rendelési kód: CE

 

Cseresznye - a tradícionális szín. Megjelenésében barátságos, így már-már otthonos érzést biztosít az irodákban.

Olaszalma bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Olasz alma irodabútor

Rendelési kód: OA

 

Olaszalma - az elegáns. Hangsúlyos és benyomást kelt, így előszeretettel választják vezetői, pénzügyi, de akár ügyvédi virodák bútorának is.

 

 

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SIL

 

Szil - az új szerelem. Az ezüstös, barnás, lilás megjelenésű irodabútorokba az egyedi, markáns megjelenésüknek köszönhetően egy pillanat alatt bele lehet szeretni.

Dijoni dió bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Dijoni dió irodabútor

Rendelési kód: DIJ

 

Dijoni dió - letisztult, elegáns. A Vénusz irodabútorok legsötétebb színe. Jól kombinálhetó a fekete színnel, vagy a világos sonoma tölggyel.

 

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja mmunkanapokon 8.00 - 15.30 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámot.