TOP termékek

Színválaszték a Vénusz irodabútorokhoz

Vénusz irodabútor család színválasztéka

A Vénusz irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, juhar vagy a bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor szaneket, mint a cseresznye vagy az olaszalma. De talál sötétebb, elegámsabb színt is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ilyen a dijoni dió és a szil színek. Ennyi szín között pedig biztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg irodabútorainkat, színmintáinkat, vagy rendelje meg az "élő" színmintáinkat.

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Természetesen mi ebben is partnerei vagyunk. Amennyiben szeretné, úgy futárszolgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Ehhez nem kell mást tennie, mint kitöltenia az oldal alján található űrlapot.

 

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok jelenleg elérhető aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. És ami külön jó hír, hogy a színek egymással kombinálhatóak, ahogy csak szeretné! Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók (pl. vezetői bútor, operatív munkahelyek) akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható​.

 

Gyakran felmerül kérdésként, hogy az irodabútor színe változtat-e az áron? Nos erre van egy jó hírünk: a Vénusz irodabútor elemei színtől függetlenül, azonos áron rendelhetőek. Így kedvére választhat bármelyikből, plusz költség nélkül.

 

Vénusz irodabútor család színválasztéka

Az íróasztalok, irattároló szekrények, fiókos konténerek többféle színben is rendelhetőek. Ezt szeretnénk itt bemutatni Önnek. Az egyes bútorszíneket nagyobb felbontásban is megtekintheti. Ehhez nem kell mást tennie, mint a kiválasztott szín képére kattintani.

 

Színválaszték a Vénusz irodabútor családhoz

 

Világosszürke bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világosszürke irodabútor

Rendelési kód: VS


Szürke - mégsem unalmas. Az irodaberendezésben töretlen népszerűségnek örvend a szürke szín. Semleges, így akár ipari, mind trendi, modern környezetben is jól mutat.

Juhar bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Juhar irodabútor

Rendelési kód: JU

 

Juhar - a skandináv életérzés. Átgondolt, letisztult megjelenést ad irodájának ez a világos, meleg szín.

 

 

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonoma tölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

 

VILSON - nagyon friss, nagyon trendi. Ez a semleges szín szinte mindenhol megállja a helyét. Legyen szó akár kisméretű irodáról, akár nagyméretű, egylégterű helyiségekről.

Bükk bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Bükk irodabútor

Rendelési kód: BU

 

Bükk - az örök klasszikus. kortalanság jellemzi ezt a széleskörben kedvelt színt. A Vénusz irodabútorok legkedveltebb színe már több mint 25 éve.

 

 

Cseresznye bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Cseresznye irodabútor

Rendelési kód: CE

 

Cseresznye - a tradícionális szín. Megjelenésében barátságos, így már-már otthonos érzést biztosít az irodákban.

Olaszalma bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Olasz alma irodabútor

Rendelési kód: OA

 

Olaszalma - az elegáns. Hangsúlyos és benyomást kelt, így előszeretettel választják vezetői, pénzügyi, de akár ügyvédi virodák bútorának is.

 

 

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SIL

 

Szil - az új szerelem. Az ezüstös, barnás, lilás megjelenésű irodabútorokba az egyedi, markáns megjelenésüknek köszönhetően egy pillanat alatt bele lehet szeretni.

Dijoni dió bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Dijoni dió irodabútor

Rendelési kód: DIJ

 

Dijoni dió - letisztult, elegáns. A Vénusz irodabútorok legsötétebb színe. Jól kombinálhetó a fekete színnel, vagy a világos sonoma tölggyel.

 

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja mmunkanapokon 8.00 - 15.30 óra között a +36 30 399 4282 telefonszámot.

Vénusz és Extend színminta rendelés

 

 

Ha már felkeltette érdeklődését a Vénusz vagy az Extend irodabútor család, segítünk Önnek kiválasztani a megffelelő irodabútor színt. Tesszük ezt úgy, hogy mindegyik irodabútor családhoz "élő" színmintát tudunk küldeni Önnek. Azaz aa kiválasztott színekből 1-1 bútorlap darabot küldünk Önnek. Így a megfelelő irodabútor szín kiválasztásánál nem kell a monitor sokszor csalóka színmegjelenítésére hagyatkoznia.

Ráadásul ezt a bútorlap mintát felhasználhatja az egyég kiegészítők, pl. falszín, szalagfüggöny, székkárpit kiválasztásához is hogy harmóniában legyen minden elem az irodájában.

A színmintákat ingyenesen biztosítjuk Önnek, mindössze a GLS futár szállítási költségét kell Önnek fizetnie. Ez jelenleg (az oda-vissza szállítás költsége) 4.567 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.800 Ft. És erről is természetesen számlát küldünk. A szállítás összegét, amennyiben fél éven belül tőlünk rendeli meg a bútorát, a rendelés végöszegéből jóváírjuk Önnek! Fogunk kérni egy kaukciót, aminek a költsége teljes mértékig visszatérítenő, amennyiben a színmintákat át tudjuk Öntől venni. Ennek a költsége 3.937 Ft + 27 % ÁFA, azaz 5.000 Ft.  

Ha tehát színmintát szeretne kérni a Vénusz vagy Extend irodabútorokról, most egyszerűen megtegeti. Töltse ki a színminta rendelő űrlapot, és 1-2 munkanap alatt már Önnél is lehetnek a kiválasztott színek.

 

 

 

Vénusz és Extend irodabútor színminta kérése

 

Melyik bútorcsaládhoz kéri a színmintát?

A kiválasztott irodabútor színmintákat ingyenesen bocsátjuk az Ön rendelkezésére. Önnek mindössze csak a GLS futár szállítási költségét kell kifizetni. Ez jelenleg 2500 Ft  27 % ÁFA. Erről az összegről minden esetben elkönyvelhető számlát állítunk ki a számlázási név és címnél megadott adatokra.

Az irodabútor színminta rendeléshez megadott adatait kizárólag a rendelés teljesítéséhez kezeljük, azt más célra nem használjuk fel, illetve a futáron kívül másnak NEM adjuk át. A megrendeléssel Ön elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket, valamint az Adatkezelési Tájékoztatónkat is.

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együtt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.

 

A weboldalunkat olyan vízióval hoztuk létre, hogy minden fontos információt át tudjuk adni az érdeklődőinknek az általunk forgalmazott irodabútorainkról, viszont ettől függetlenül  sokan vannak (nálunk is) abból a személyiségtípusból, akik szeretnek vásárlás előtt meggyőződni a termék minőségéről afféle módon, hogy személyesen tekintik azt meg. Bár az irodabútor nem egy cipő vagy póló, amit fel kell próbálni, mégis ha valaki a legjobb ár/érték arányt keresi, illetve olyan minőségre vágyik íróasztal, irodabútor tekintetében, ami évekig/évtizedekig ellátja a munkáját, akkor nálunk megtekinthető, hogy valóban az elvárásainak megfelelnek e a termékeink.

 

Szeretné berendezni irodáját modern, és magas minőségű irodabútorral? Kontakt és további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu