Vénusz irodabútorok aktuális színválasztéka

Vénusz irodabútor család színválasztéka

A Vénusz irodabútorok szerencsére számtalan színben rendelhetőek. Ezek között talál az ipari környezetben kedvelt világosszürke színt, vagy világos famintázatokat, mind a világos sonoma tölgy, juhar vagy a bükk. De a kínálatunkban megtalálja a leginkább kedvelt irodabútor szaneket, mint a cseresznye vagy az olaszalma. De talál sötétebb, elegámsabb színt is, ami egy vezetői irodába is tökéletesen megfelel. Ilyen a dijoni dió és a szil színek. Ennyi szín között pedig biztosan talál  olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

Fontos információ: Az Ön képernyőjén látható színek a monitor felbontása miatt kismértékben eltérhetnek a valós színektől. Ezért kérjük, ha az Ön számára fontos a megfelelő színárnyalat kiválasztása, kérjük keresse fel bemutatótermünket, és tekintse meg irodabútorainkat, színmintáinkat, vagy rendelje meg az "élő" színmintáinkat.

Szeretné döntés előtt még "élőben" is megtekinteni a színmintáinkat? Természetesen mi ebben is partnerei vagyunk. Amennyiben szeretné, úgy futárszilgálattal azonnal tudunk küldeni Önnek "élő" színmintát. Erről a lehetőségről pedig itt talál bővebb információt: Vénusz irodabútor színminta rendelés >>

 

Szeretné színesben látni a Vénusz irodabútorokat?

Akkor nézze meg a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékát. Ezek a kedvelt irodabútorok szerencsére sokféle színben rendelhetőek. Így Ön biztosan talál kínálatunkban olyan színt, mely illeszkedik az irodai környezethez, és az Ön elképzeléséhez.

 

Az irodabútorok gazdag színválasztéka abban is segít Önnek, hogy az egyes funkciók akár színekkel is megjeleníthetőek vagy éppen megkülönböztethetőek legyenek.

Vénusz irodabútor alap színválaszték

A Vénusz irodabútorokat jelenleg az alábbi színekben, illetve azok kombinációjában tudja megrendelni. Az egyes színek nagyobb képen történő megtekintéséhez kérjük kattintson a kiválasztott szín képére. A fekete szín csak korpusznak, és kiegészítő színként választható​.

 

 

 

Rendelhető irodabútor színek

Világosszürke bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos szürke irodabútor

Rendelési kód: VS

Juhar bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Juhar irodabútor

Rendelési kód: JU

 

 

Világos sonoma tölgy bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Világos sonomatölgy irodabútor

Rendelési kód: VILSON

Bükk bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Bükk irodabútor

Rendelési kód: BU

 

 

Cseresznye bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Cseresznye irodabútor

Rendelési kód: CE

Olaszalma bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Olasz alma irodabútor

Rendelési kód: OA

 

 

Szil bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Szil irodabútor

Rendelési kód: SIL

Dijoni dió bútorlap Vénusz irodabútorokhoz

Dijoni dió irodabútor

Rendelési kód: DIJ

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu