Vénusz irodabútorok részletes bemutatása

Vezetői íróasztal LUX fémlábbal - Vénusz irodabútor családAnnak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen e megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem.

A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújt a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani. Ugyanakkor a rövid szállítási határidők teszik még sikeresebbé a Vénusz irodabútorokat.

De a Vénusz irodabútoroknál nem  csak a színválaszték, szállítási határidők lehetnek a fő szempontok. Ugyanis ezek az irodabútorok rendkívül bőséges elemválasztékkal készülnek, így szinte minden irodai feladatra, elképzelésre talál megfelelő irodabútort. Ráadásul az asztaloknál a rendkívül nagy méret- és formaválaszték mellett négyféle lábszerkezetet is választhat, így szinte tényleg minden igényre tudnak megoldást nyújtani.

De hogy Ön is egyszerűen át tudja tekinteni az irodabútorokat készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb információkkal.

 

Vénusz íróasztalok

Az íróasztalok, számítógépes munkahelyek választékarendkívül bőséges. Sokféle méret, forma és kialakítás segít Önnek abban, hogy az irodaberendezés valóban olyan lehessen, ahogy Ön megtervezte. De a Vénusz irodabútorok asztalainak a lehetőségeit még tovább tudja bővíteni, az egyes asztalokhoz használt lábszerkezetek segítségével. A hagyományos, laplábas elrendezés mellet az asztalokhoz többféle lábszerkezet is rendelhető.

Vénusz irodabútorok asztalai laplábas kialakításban Vénusz irodabútorok asztalai AVA fémlábbal

 

Laplábas íróasztalok részletes bemutatása >>

 

 

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

 

LUX fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása

 

CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz tárgyalóasztalok

A Vénusz irodabútorok a hagyományos íróasztalok, számítógépes munkaasztalok mellett sokféle tárgyalóasztalt is tartalmaz. Ezek lehetnek szögletesek, kerekek, oválisak, vagy akár íves oldaluak is. Méretben is sokféle tárgylaóasztal talál, a 80 cm-estőé akár 560 cm méretűig. 

Ráadásul ezek a tárgyalóasztalok rendelhetőek bútorlap lábbal, vagy többféle fémlábbal is. De ha méretben, kialakításban nem talál közöttük megfelelőt, természetesen egyedi méretben is tudunk segíteni. Az egyedi bútorgyártásról bővebben itt talál bővebb információt: Egyedi irodabútorok gyártása >>

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu