TOP termékek

Vénusz irodabútorok részletes bemutatása

Vezetői íróasztal LUX fémlábbal - Vénusz irodabútor családAnnak aki irodája berendezésén gondolkodik, sok szempontot kell hogy figyelembe vegyen e megfelelő irodabútor kiválasztása előtt. Elemválaszték, színek, utánrendelési lehetőség, szállítási határidő... hogy csak a leggyakoribb kérdéseket említsem.

A Vénusz Irodabútor Család tökéletes választ nyújt a felmerült kérdésekre: a széles elem és szín választéknak köszönhetően szinte bármilyen irodát, irodaberendezést ki lehet belőlük alakítani. Ugyanakkor a rövid szállítási határidők teszik még sikeresebbé a Vénusz irodabútorokat.

De a Vénusz irodabútoroknál nem  csak a színválaszték, szállítási határidők lehetnek a fő szempontok. Ugyanis ezek az irodabútorok rendkívül bőséges elemválasztékkal készülnek, így szinte minden irodai feladatra, elképzelésre talál megfelelő irodabútort. Ráadásul az asztaloknál a rendkívül nagy méret- és formaválaszték mellett négyféle lábszerkezetet is választhat, így szinte tényleg minden igényre tudnak megoldást nyújtani.

De hogy Ön is egyszerűen át tudja tekinteni az irodabútorokat készítettünk egy rövid összefoglalót a legfontosabb információkkal.

 

Vénusz íróasztalok

Az íróasztalok, számítógépes munkahelyek választékarendkívül bőséges. Sokféle méret, forma és kialakítás segít Önnek abban, hogy az irodaberendezés valóban olyan lehessen, ahogy Ön megtervezte. De a Vénusz irodabútorok asztalainak a lehetőségeit még tovább tudja bővíteni, az egyes asztalokhoz használt lábszerkezetek segítségével. A hagyományos, laplábas elrendezés mellet az asztalokhoz többféle lábszerkezet is rendelhető.

Vénusz irodabútorok asztalai laplábas kialakításban Vénusz irodabútorok asztalai AVA fémlábbal

 

Laplábas íróasztalok részletes bemutatása >>

 

 

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

 

LUX fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása

 

CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz tárgyalóasztalok

A Vénusz irodabútorok a hagyományos íróasztalok, számítógépes munkaasztalok mellett sokféle tárgyalóasztalt is tartalmaz. Ezek lehetnek szögletesek, kerekek, oválisak, vagy akár íves oldaluak is. Méretben is sokféle tárgylaóasztal talál, a 80 cm-estőé akár 560 cm méretűig. 

Ráadásul ezek a tárgyalóasztalok rendelhetőek bútorlap lábbal, vagy többféle fémlábbal is. De ha méretben, kialakításban nem talál közöttük megfelelőt, természetesen egyedi méretben is tudunk segíteni. Az egyedi bútorgyártásról érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

 

Azonnali információkérés irodabútorral kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorral, vagy az Extend irodabútorral kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együtt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.

 

A weboldalunkat olyan vízióval hoztuk létre, hogy minden fontos információt át tudjuk adni az érdeklődőinknek az általunk forgalmazott irodabútorainkról, viszont ettől függetlenül  sokan vannak (nálunk is) abból a személyiségtípusból, akik szeretnek vásárlás előtt meggyőződni a termék minőségéről afféle módon, hogy személyesen tekintik azt meg. Bár az irodabútor nem egy cipő vagy póló, amit fel kell próbálni, mégis ha valaki a legjobb ár/érték arányt keresi, illetve olyan minőségre vágyik íróasztal, irodabútor tekintetében, ami évekig/évtizedekig ellátja a munkáját, akkor nálunk megtekinthető, hogy valóban az elvárásainak megfelelnek e a termékeink.

 

Szeretné berendezni irodáját modern, és magas minőségű irodabútorral? Kontakt és további információt az alábbi elérhetőségeken kaphat:


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu