TOP termékek

Vénusz LUX fémvázas íróasztalok bemutatása

A Vénusz irodabútor család legelegánsabb tagjai a LUX fémlábbal szerelt asztalok, vezetői munkaasztalok és tárgyalóasztalok. Ez a lábkialakítás rendkívül elegáns megjelenést biztosít minden asztal számára. Az íves asztalláb kialakítás jól illeszkedik az asztallapok ívelt világához. Az asztaláb betétlemeze levehető, azon belül elvezethetőek a kábelek. Így az iroda a LUX fémlábas íróasztalok használatával nemcsak elegáns, hanem rendezett képet is mutat. A LUX fémlábak fekete és ezüst színben rendelhetőek, így ezek színkombinációjával további egyedi megoldásokat tud kialakítani.

 

A LUX fémlábas asztalok műszaki bemutatása

A LUX fémláb szerkezettel szerelt asztalok, vezetői asztalok és tárgyalóasztalok bemutatásaAz asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett fekete és alumínium színezetű.

A lapkötő 18 mm vastag forgácslapból készül, színe az asztallap színével megegyező, excenterek segítségével kapcsolódik a fémlábakhoz. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Az asztallap alatt még végighúzódik egy fém merevítő elem. Ez az asztal stabilitását tovább növeli, és kialakításából adódóan ez is alkalmas a kábelek elvezetésére. Az asztalok magassága 73 cm. A LUX fémlábakkal készült íróasztalok teljes választékát, leírásokkal, méretekkel és aktuális árakkal megtalálja a webáruházunkban is.

A LUX fémlábas íróasztalok teljes kínálata >>

 

A LUX fémvázas asztalok képgalériája

Vénusz irodabútorok LUX fémlábas íróasztalai

 

 

A LUX fémlábas irodabútorok megismerése érdekében készítettünk egy képgalériát, ahol jó pár irodakialakítást meg tud tekinteni, ami a LUX fémlábakkal készült. Bízunk benne, hogy ezzel is segíteni tudunk döntésében, ha irodája berendezéséhez elegáns és masszív fémlábas asztalokat keres.

LUX fémlábas asztalok galériája >>

 

 

 

LUX fémlábas íróasztalok szekrényei

Az elegáns LUX fémlábbal szerel asztalok, vezetői asztalok, tárgyalóasztalok bemutatása

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. A LUX fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

 

Irodabútor Studiónk Ügyfélszolgálata

Kérdése van a LUX fémlábas irodabútorokkal, vagy a szállítási, fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.