Vénusz LUX fémvázas íróasztalok bemutatása

Vénusz irodabútorok LUX fémlábas íróasztalai

Ez a lábkialakítás rendkívül elegáns megjelenést biztosít minden asztal számára. Az íves asztalláb kialakítás jól illeszkedik az asztallapok ívelt világához. Az asztaláb betétlemeze levehető, azon belül elvezethetőek a kábelek. Így az iroda a LUX fémlábas íróasztalok használatával nemcsak elegáns, hanem rendezett képet is mutat. A LUX fémlábak fekete és ezüst színben rendelhetőek, így ezek színkombinációjával további egyedi megoldásokat tud kialakítani.

Az asztallap alatt még végighúzódik egy fém merevítő elem. Ez az asztal stabilitását tovább növeli, és kialakításából adódóan ez is alkalmas a kábelek elvezetésére. Ezt a csatornát az íróasztal lapjával színben megegyező, függőleges bútorlap elem takarja. Az asztalok magassága 73 cm. A LUX fémlábakkal készült íróasztalok teljes választékát, leírásokkal, méretekkel és aktuális árakkal megtalálja a webáruházunkban is.

A LUX fémlábas íróasztalok teljes kínálata >>

 

A LUX fémvázas asztalok képgalériája

A LUX fémlábas irodabútorok megismerése érdekében készítettünk egy képgalériát, ahol jó pár irodakialakítást meg tud tekinteni, ami a LUX fémlábakkal készült. Bízunk benne, hogy ezzel is segíteni tudunk döntésében, ha irodája berendezéséhez elegáns és masszív fémlábas asztalokat keres.

LUX fémlábas asztalok galériája >>

 

LUX fémlábas íróasztalok szekrényei

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. A LUX fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

 

Irodabútor Studiónk Ügyfélszolgálata

Kérdése van a LUX fémlábas irodabútorokkal, vagy a szállítási, fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.

net-plaza.hu