TOP termékek

LUX fémlábas Vénusz munkaasztalok, vezetői asztalok

Vénusz irodabútotok LUX fémlábas asztalokkalA Vénusz irodabútor család LUX fémlábas asztalainak formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyén ízléséhez, mind pedig a funlcionális igényekhez. Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az asztalok 730 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: portszórt-festett fekete és alumínium színezetű. A fémgerenda szélessége változtatható, a gerenda egyben kábelvezetésre is szolgál. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padlózat esetleges egyenletlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°- os kialakításban ), tárgyalóelemek, hosszabító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartók, toronytartók, klaviatúratartók teszik kényelmessé. Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!