TOP termékek

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása

A Vénusz irodabútorok közül egyre inkább kedveltek lesznek az AVA fémlábas asztalok. Ez a fémláb a praktikussága mellett (a kábelek a lábon belül elrejthetőek), a modern megjelenésükkel hódítanak az irodabútorok világában. Mindezt tetézi a fémlábas íróasztalokhoz képest kedvező ár. De az AVA fémlábas asztalok formai és méretbeli kialakítása - a több mint 40 féle asztalforma és többféle méret -  lehetővé tesz sokféle irodaberendezési megoldást. Így az AVA fémlábas asztalo maximálisan igazodnak mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

 

AVA fémlábas asztalok műszaki leírása

AVA fémláb szerkezet íróasztalokhoz, munkaasztalokhoz.Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az asztalok 744 mm-es magasságra vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: pórszórt-festett fekete és alumínium színezetű. A lapkötő 18 mm vastag forgácslapból készül, színe az asztallap színével megegyező. A lapkötő excenteres kapcsolattal rögzíthető a fémlábakhoz. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarokkal történik. Az összeépítés helyén a padló esetleges egyenetlenségeit a fémlábra szerelt csavaros talpak küszöbölik ki. Az asztalok kombinációs lehetőségeit bővítik az asztaltoldatok. A toldatok lehetnek sarokelemek, tárgyalóelemek, hosszabbító elemek vagy akár kapcsolódó elemek. A kivitelük lehet sarkos vagy kerekített is. Az asztalok felhasználhatóságát különböző kiegészítők, rátétpultok, monitortartó, számítógéptartó vagy klaviatúra tartók egészítik ki. Az asztalok kábelátvezetővel, és kábelcsatornával is elláthatóak.

Az AVA fémlábas íróasztalok teljes kínálata >>

 

Az AVA fémvázas asztalok képgalériája

Vénusz AVA fémlábas íróasztalok részletes bemutatása

 

 

Az AVA fémlábas irodabútorok megismerése érdekében készítettünk egy képgalériát, ahol jó pár irodakialakítást meg tud tekinteni, ami az AVA fémlábakkal készült. Bízunk benne, hogy ezzel is segíteni tudunk döntésében, ha irodája berendezéséhez elegáns és masszív fémlábas asztalokat keres.

AVA fémlábas asztalok galériája >>

 

 

 

AVA fémlábas íróasztalok szekrényei

AVA fémlábas irodabútorokhoz tartozó irattároló szekrények részletes bemutatása

Az asztalokhoz tökéletesen illeszkednek a Vénusz irodabútorok irattároló szekrénye is, hiszen mind anyagukban, mind színükben és természetesen stílusukban is megegyeznek. Ezek között a szekrények között talál ajtós, üvegajtós, tolóajtós, redőnyös, és nyitott változatokat, valamint többféle magasságú és szélességű szekrény elemet is. Az AVA fémlábas íróasztalokhoz illeszkedő szekrények teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtalálja a webáruházunkban.

Irattároló szekrények teljes választéka >>

 

Irodabútor Studiónk Ügyfélszolgálata

Kérdése van a LUX fémlábas irodabútorokkal, vagy a szállítási, fizetési móddal kapcsolatban? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.