TOP termékek

AVA fémlábas Vénusz operatív és vezetői asztalok, tárgyalóasztalok

Vénusz irodabútorok AVA fémlábas íróasztalaiA Vénusz irodabútor család AVA fémlábas asztalainak formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az íróasztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: portszórt-festett fekete és alumínium színezetű. A fémlábak kétoldali műanyag burkolattal vannak ellátva. Ezeket levéve, közöttük rejtetten elvezethetőek az irodagépek, számítógépes hálózat kábelei.

A lapkötő 18 mm vastag forgácslapból készül, színe az asztallap színével megyegyező, excenterek segítsgével kapcsolódik a fémlábakhoz. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padlózat esetleges egyenletlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

A lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120°-os kialakításban), tárgyalóelemek, hosszabító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kéyelmessé. Az asztal toldatok csőlábai színezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!