TOP termékek

Egyoldalon kerekített asztalok AVA fémlábbal

Kerekített asztalsarok AVA fémlábas íróasztalnál

A hagyományos formavilágú AVA fémlábas íróasztalok sokféle méretben elérhetőek. Így igazodnak az Ön igényéhez, és a rendelkezésre álló helyhez is. Az asztalok strapabíró kivitelűek az AVA fémlábnak, valamint  a hagyományosnál vastagabb, 28 mm-es asztallap és alábak közötti merevítésnek köszönhetően.

Ennél az asztaltipusnál az asztallapok az egyik rövidebb oldalon kerekítettek. Így ha az asztal szűk helyen áll, akkor sem ütjük be a lábunkat, combunkat a hegyes sarok helyetti kerekített sarkoknak köszönhetően.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!

Mi a különbség a sarkos, az egyoldalon kerekített, vagy a kétoldalon kerekített íróasztalok között? 

A Vénusz íróasztalok - függetlenül hogy laplábas, AVA fémlábas vagy LUX fémlábasak - többféle tetőlappal készülnek. Ezk az asztallapok lehetnem sarkosak, egyoldalon kerekítettek, vagy kétoldalon kerekítettek. De miben különböznek egymástól? Ebben segítünk most Önnek.

Szűk helyeken előfordulhat, hogy az íróasztal mellett kevés hely jut közlekedésre. Ilyenkor előfordulhat, hogy a combunkat, lábunkat beverjük az asztal hegyes sarkába. De ha ez az asztalsarok lekerekítésre kerül, akkor mindezt elkerülhetjük. Ezért készülnek a Vénusz asztalok lekerekített sarkokkal is.

 

Íróasztalok egyoldalon kerekített sarkokkal

Ezt a kivitel leginkább olyan esetekben javasoljuk, amikor az asztal egyik oldala falnál va. Ilyenkor a falhoz szépen és jól illeszkedik, azonban a térbe nyúló végén a sarkok már lekerekítettek.

 

Íróasztalok kétoldalon kerekített sarkokkal

Ezt a kivitelt inkább a térben álló asztalok esetén javasoljuk. Ilyen esetben az asztal teljesen körbejárható, de sehol sem találkozunk hegyes sarokkal.