TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Elemjegyzék letölthető formában a Vénusz irodabútorokról

Vénusz irodabútor család letölthető nagykatalógusa

 

 

Ha szeretné egyszerűen és gyorsan áttekinteni a Vénusz irodabútor család választékát, akkor elég letölteni a Vénusz irodabútor Család 2019-évi katalógusát. Ebben a katalógusban az irattároló szekrények, görgős konténerek és kiegészítők mellett megtalálja a Laplábabas asztalok, a Classic AVA fémlábas asztalok, a Corener fémlábas asztalok és a LUX fémlábas asztalok teljes választékát is. De az irodabútor katalógusban újdonságként talál elektromosan állítható asztalokat is.

A katalógusban minden asztalról megtalálja a 3D elemrajzát, íves asztaloknál a felülnézeti rajzot, valamint az asztal kódszámát és pontos méreteit is. Nézze me, vagy töltse le a Vénusz irodabútor katalógust, és használja amikor csak szeretné.

A teljes Vénusz irodabútor katalógus letöltése >>

 

 

 

 

 

 

 

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a Vénusz irodabútorok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az webshop@szeknet.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 655 8100 telefonszámot.

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu