TOP termékek

Tárgyalóasztalok típusai és jellemzői

Tárgyalóasztal kínálatunk a Vénusz irodabútor elemekbőlSzeretné tárgyalótermét egyszerűen és gyorsan berendezni? Mi ebben segítünk Önnek a sokféle formájú, és méretű tárgyalóasztalokat. Egyhelyre összegyűjtöttük, és könnyen áttekinthető formában mutatjuk be az Ön számára a Vénusz Irodabútor család tárgyalóasztalait.

Természetesen a komplexitás érdekében, az asztalokhoz hozzáillő tárgyalószékeket is kínálunk. De kínálatunkban talál rejtett csatlakozóaljzatot, flipchart táblát, állófogast, vitrint - egyszóval minden olyan eszközt és bútort, ami jól használhatóvá teszi az Ön tárgyalóját, tárgyalószobáját.

A széleskörű kínálat mellett igyekszünk a szállítási időt is minimalizálni, hogy Őn szükség esetén minél gyorsabban juthasson hozzá a szükséges tárgyalóasztalhoz. Így a tárgyalóasztalok, szállítási ideje maximum 2 hét, mint az irodabútoraink többségénél is.

Szeretné gyorsan megtalálni a szükséges tárgyalóasztalt? Akkor látogasson el webáruházunkban, ahol egyhelyen megtalálja a laplábas, AVA fémlábas és LUX fémlábas tárgyalóasztal kínálatunkat, illetve kedvére böngészhet irodabútoraink széles választéka között, melyben a Vénusz irodabútor család és az Extend irodabútor család is megtalálható.

Tovább a Vénusz tárgyalóasztalokhoz >>

 

 

A tárgyaló berendezése

Ahhoz, hogy egy tárgyaló kényelmes, és jól használható legyen, szükséges megtalálni az adott helyiségbe mind formában, mind méretben megfelelő tárgyalóasztalt. A tárgyalóasztalokat először is a lábszerkezet szerinti bontásban ismerheti meg. Így beszélhetünk laplábas, fémlábas tárgyalóasztalokról.

Tárgyalóasztalok laplábas kivitellel a Vénusz irodabútor családból AVA fémlábas tárgyalóasztalok a Vénusz irodabútor családból LUX fémlábas tárgyalóasztal a Vénusz irodabútor családból

Tárgyalóasztalok laplábas kivitelben

A tárgyalóasztalok leggyakoribb megoldása, amikor saját anayagából, bútorlappal készül a lábszerkezete

 

Laplábas tárgyalóasztalok részletesen >>

Tárgyalóasztalok AVA fémlábbal

A tárgyalóasztaloknál kedvelt megoldás az AVA fémláb. Itt a lábszerkezeten belül a kábeleket rejtetten fel lehet vezetni ha csatlakozóaljzatot kell beépíteni

 

AVA fémlábas tárgyalóasztalok részletesen >>

LUX fémlábas tárgyalóasztalok

Igazi elegáns fémlábszerkezet. Az íves kialakítású láb jól illeszkedik az ovális tárgyalóasztalok formavilágához

 

LUX fémlábas tárgyalóasztalok részletesen >>

 

Tárgyalóasztalok színválasztéka

Az ajánlott tárgyalóasztalok minden formában és méretben megrendelhetőek a Vénusz irodabútorok aktuális színválasztékának megfelelően. A laplábas kivitelnél a lábszerkezet készülhet színazonosan, fekete vagy akár világosszürke színben is. Az AVA és a LUX fémláb is rendelehető ezüst (alu) és fekete színekben is.

Vénusz irodabútorok és tárgyalóasztalok színválasztéka >>

 

Tárgyalószékek az asztalok mellé

Tárgyalóasztalaink mellé nagy választékban kínálunk tárgyalószékeket, ügyfélszékeket

A tárgyalószékek kiválasztásánál nem csak a tartósságra, hanem a megjelenésre is hangsúlyt kell fektetni. Hiába az impozáns megjelenésű tárgyalóasztal, ha jellegtelen, nem elegáns széket teszünk hozzá. Ezért a megfelelő székre is helyezzünk kiemelt figyelmet. Kínálatunkban a ezért az egyszerűtől kezdve a legelegánsabb tárgyalószékeket is megtalálja. Annak érdekében, hogy ezek a tárrgyalószékek harmonizáljanak a tárgyalóasztalok színválasztékával, a legtöbbnél kárpit választási lehetőség is rendelkezésre áll.

Teljes tárgyalószék kínálatunk megtekintése >>

 

 

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van a tárgyalóasztalok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámon.