TOP termékek

Elektromos magasságállítású asztalok

A Vénusz irodabútor család legújabb tagjai az elektromosan állítható magasságú asztalok. A lábszerkezet gombnyomásra elektromosan állítható 645 - 1245 mm közötti lapmagassággal, így mind ülőmunkához, mind álló munkavégzéshez is alkalmas. Ráadásul az elektromos meghatás miatt gyorsan tud váltani a két megoldás között. A lábszerkezetet egy fém csatorna merevíti, amely az egyéb elektromos eszközök, vezetékek felfogatására is alkalmas.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!

Az elektromosan állítható fémláb bemutatása

Eletromosan állítható magasságú íróasztalAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.
 
Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett, alumínium színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A láb gombnyomásra magasságban elektromosan állítható, 617 – 1217 mm (asztallap nélkül) között.
 
A lábakat fém gerenda köti össze. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Kérdése van az elktromosan állítható magasságú asztalokkal kapcsolatban?

Ha kérdése van, vagy további információkra lenen szüksége, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 12.00 között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot.