TOP termékek

BLOG

Paksi közlekedési KFT. referenciafotók

2022.03.21 12:29

A fotókon látható iroda egy 2022-es friss munkánk. A képeken is jól látható, hogy egy komplett munkáról beszélhetünk. A  kábellyukakon keresztül, a szemeteskukákon át a falifogasig és a tárgyalószékig mi szállítottunk mindent.

Megfigyelhető a fotókon irodai forgószék is, illetve monitortartó állvány is, illetve a Vénusz irodabútor család és az extend irodabútorcsalád tagjai is. Az épület komplett bútorozásával bíztak meg bennünket. A gyakorlatban ez tartalmazott négy irodai helységet (melyek között 1 vezetői iroda volt), illetve egy tárgyalótermet, két öltőzőt, valamint egy várótermet. A tárgyalóasztal elemei, illetve a tárgyalóteremben található eszközök az alábbi linkeken tekinthetők meg:

 

 

 

 

 

>>>> Ta-506/185 nagyméretű ovális tárgyalóasztal (Dijoni Dió színben)

>>>> Rejtett elosztó USB csatlakozóval (bevágási és beszerelési lehetőséggel)

>>>> Flexibilis kábelvezető (műanyag kábelfelvezetőcsatorna)

>>>> Vénusz irodai szekrények

>>>> Country altó 4L rakásolható tárgyalószék (egyedi szövettel, magyarországi gyártással)

A Tárgyalótermen kívül 4 irodát bútoroztunk be összesen több, mint 12 fő számára. Ezekről az irodákról pár fotót szintén megosztunk. A fotókon látható, hogy nagyjából kulcsrakész állapotba adtuk át őket. Igény esetén külön rendelhető szolgáltatásunk a szállítás mellett a helyszíni szerelés. Szerelés esetén a helyszínen a kábelvezető lyukakat kivágjuk, és a kábeltartó tálcákat felrögzítjük. 

 

 

 

A szekrények a Vénusz bútorcsalád oszlopos tagjai. A fotókon látható eszközök listája itt tekinthető meg:

>>>> nyitott polcos szekrény (5 rendező magas)

>>>> Ajtós polcos szekrény (5 rendező magas)

>>>> Tolóajtós szekrény (3 rendező magas)

>>>> Monitortartó állvány

>>>> Kábeltartó tálca

>>>> Kábelátvezető dugó

>>>> 3 fiókos gurulós konténer (asztal alá)

>>>> Asztalmagas gurulós konténer

>>>> GB-200/140 íves sarkos laplábas íróasztal (jobb és bal kivitelben)

>>>> GS 200/110 Íróasztal

>>>> EX-IL-240/200 vezetői íróasztal 36 mm lapvastagsággal

 

A munkát egy nap alatt, kb. 10 óra alatt végeztük el. Ez azt jelenti, hogy a megrendeléstől számított 2-3 héten belül teljesen, kulcsrakészen adtuk át az irodákat. Amint látható a képeken a vénusz és az extend bútorcsalád ereje abban rejlik, hogy teljesen komplett megoldásokat nyújt cégeknek. Ez azt jelenti, hogy bármiféle munkát végezzen egy cég, és a cégen belül egy kolléga, a bútoraink között biztos akad számára ideális bútor, asztal, irodai kiegészítő. Ez azért is nagyon sarkalatos pont, mert egyszerre egy komplett munkahelynek tudunk bútormegoldást biztosítani, és nem kell több helyről összeollozni az ideális bútorokat. 

Nem mehetünk el amellett a tény mellett sem, hogy irodabútoraink kimondottan magas minőséget képviselnek a bútorvilágban. Például a lakossági és az olcsó irodabútorokkal szemben a szekrények és az asztalok élzárásait 2 mm vastag élfóliával oldjuk meg, mely sokkal időtállóbb és jobban bírja az esetleges ütéseket. Egészen egyszerűen érezhetően más minőségről beszélhetünk. Szívesen látjuk Mogyoródi mintatermünkben, amennyiben élőben szeretne meggyőződni az állításaink valódiságáról.


Vegye fel velünk a kapcsolatot további információ elérése céljából!