TOP termékek

BLOG

Vénusz irodabútor -A klasszikus is tud modern lenni?

2023.12.04 14:51

A Vénusz irodabútor család egy több évtizede szinte változatlan formavilággal és bútorokkal rendelkező irodabútor csoport. Ettől függetlenül kreativitással és a színek és formák megfelelő használatával modern, letisztult irodát tudunk létrehozni. Képekkel, ötletekkel most el is magyarázzuk, hogy miként lehet ezt megtenni.

Ahhoz, hogy megértsük, miért is jó választás egy modern iroda kialakításához a vénusz irodabútor család, nézzük meg, hogy mitől is modern egy irodabútor. Szerinted mi? Legyen benne irodai szekrény? Vagy hatalmas íróasztal? Nekünk ezt a listát sikerült összehoznunk:

 

  • Tiszta vonalak és egyszerű design: A modern irodatervezés általában előnyben részesíti a letisztult, egyszerű vonalakat és design-elemeket. A túl bonyolult és zsúfolt berendezési tárgyak helyett az egyszerűség, minimalizmus és funkcionalitás a hangsúly.
  • Természetes fény: A modern irodák általában nagy ablakokkal rendelkeznek, hogy minél több természetes fény bejusson a térbe. A világos és jól megvilágított irodai környezet javíthatja a hangulatot és növelheti a produktivitást.
  • Színpaletta: A modern irodák gyakran használnak világos, neutrálistónusú színeket, például fehér, szürke és fa színek. Ezek a színek tágítják a teret és modern, friss benyomást keltenek.
  • Ergonómia és funkcionalitás: A modern irodák tervezése a munkatársak kényelmére és hatékonyságára összpontosít. Az ergonomikus bútorok és a jól szervezett tárolók, illetve a könnyű hozzáférésű technológiai megoldások hozzájárulnak a funkcionalitáshoz.
  • Nyitott terek és együttműködési területek: A modern irodákban gyakran találhatók nyitott terek és olyan területek, amelyeket a munkatársak közös munkára használhatnak. Ezek a terek elősegíthetik a csapatmunkát és a kommunikációt.
  • Technológiai integráció: A modern irodákban elengedhetetlen a technológiai fejlesztések integrációja. Ezek lehetnek okosmegoldások, videokonferencia rendszerek, vagy éppen korszerű világítási és energiahatékonysági technológiák.
  • Zöld tervezési elemek: A fenntarthatóságra való törekvés egyre inkább jelen van a modern irodatervezésben. Zöld növények, környezetbarát anyagok és energiahatékony megoldások mind hozzájárulhatnak egy iroda modern és fenntartható megjelenéséhez.

 

A Vénusz irodabútor termékei ahogyan azt már mindenki tudja minden irodai kérdéskörre tökéletes megoldást nyújtanak. Lehet szó tárgyalóasztalról, irattároló szekrényről, vagy sima íróasztalról. Minden típusú méret, kombinálhatóság megoldott ebben az irodabútor családban. Emellett meg természetesen bútoraink masszívak, és időtállóak.

 

Most nézzük meg pontról pontra, hogy a fentiekből mit hogyan is old meg számunkra a vénusz bútorcsalád.

Tiszta vonalak, egyszerű design a vénusz irodabútorcsaládban:

Ez az irodabútor család ránézésre is egy szimpla, zéró cicomával díszített szett. A kilincsek egyszerűen vannak elhelyezve, a szekrények teljesen passzolnak egymáshoz. Az irodai szekrények 4 méretben kaphatók, melyek ajtóval és ajtó nélkül rendelhetők. Az asztalok azonos magasságúak, a fiókok pedig egy külön gurulós konténerrel vannak megoldva.

Ergonómia és funkcionalitás:

Vénusz irodabútor családunk több tucat íróasztal típussal rendelkezik, mindenféle formában és méretben, hogy biztosan ideális méretet tudjon biztosítani. Ugyanez igaz a tárgyalóasztalaira is. Szélességben és hosszban is tudunk választani számunkra ideálisat. Irattároló szekrényekből rendelkezünk több magasságbeli mérettel, illetve 40cm és 80 cm szélessel is, hogy a legszűkebb helyeket is ki tudjunk használni a munkánkhoz. Még a sarkokra is találtunk megoldás: sarok szekrényeink, és sarok íróasztalaink is vannak. Emellett cégünk biztosít kábel elvezetőket, kábelcsatornákat, illetve monitorállványt, klaviatúra tartót, SŐT: virágtartót is. Emellett rendelkezik bútorcsaládunk többféle gurulós konténerrel, tolóajtós szekrényekkel. A bútorcsalád kifejlesztésében odafigyeltünk arra, hogy a szekrények kombinálhatóak legyenek, így az ajtóval és az ajtó nélküli irodai szekrények és könyvespolcok azonos méretűek, így egymásra helyezhetők, kombinálhatók.

 

Színpaletta a vénusz irodabútor kínálatában:

Klasszikus és neutrális színek dominálnak. Miért? Mert trendek jönnek és mennek, viszont ami arra van kalibrálva, hogy 5-10-15 vagy akár 20 év múlva is funkcionáljon, ott a klasszikus és visszatérő stílusra van szükség. Mi magunk is látjuk, hogy melyik évben melyik bútorlap szín a "divatosabb", viszont a vénusz irodabútor család lapszínei azért a fentiek, mert ezekből mindig van folyamatos és visszatérő rendelés.

 

Technológiai integráció és környezet tudatosság:

A vénusz irodabútor és az extend irodabútor család Magyarországon kerül legyártásra, szerelésre, használatra. Tehát az ökológiai lábnyoma kevesebb, mint egy külföldről importált, számos viszonteladón keresztülmenő bútor esetében. Emellett mivel nagyon masszív, megbízható irodabútorról beszélünk, így nem szükséges pár évente lecserélni őket, így még tovább csökken a terhelése az anyatermészet felé. A technológiai integrációja pedig nagyon jó, mivel a fent említett pontok, és kiegészítő termékek lehetővé teszik azt, hogy bármilyen munkakörre is keresünk irodabútort, személyre tudjuk szabni az asztalunkat méret szempontjából, illetve kiegészítő termékek tekintetében.

Tehát ha egy klasszikus bútorcsaládot keresünk, mely némi odafigyeléssel modern megjelenésre is képes, akkor az a vénusz bútor lesz. Amennyiben formavilágban tovább szeretnénk magunkat modernizálni, akkor pedig a fiatalabb testvért javasoljuk, az extend irodabútort.