TOP termékek

BLOG

Vénusz irodabútor és Extend irodabútor összeszerelése

2022.01.28 11:20
Vénusz irodabútor és Extend irodabútor összeszerelése

Irodabútoraink magas minőségű alapanyagokból és gondosan kiválasztott elemekből tevődnek össze. Mivel ügyfeleink hosszútávra vásárolják termékeinket, úgy olyan bútorcsaládokat kínálunk eladásra, melyek bírják a terhelést, és évekig jó szolgálatot nyújtanak. A következő bejegyzésben arról írunk részletesebbek, hogy miként vannak termékeink összeszerelve, illetve azt, hogy lapraszerelt termékeinket miként kell szerelni. Cikkünk bővül!

Irodai bútorainkból a szekrények és gurulós irattárolóink (nyitott polcos, ajtós polcos, tolóajtós szekrények, illetve a gurulós konténereink, és minden egyéb szekrényünk) szerelten kerülnek leszállításra, és a helyszínen (vagy az átvétel helyén) csupán csak a kilincseket, illetve a talpakat kell felrögzíteni rájuk. Ennek az az oka, hogy a szekrények nagyon masszív terhelés eltűréséhez speciális módon kerülnek összerögzítésre. A szekrénysorokban található polcokat szögekkel, tiplikkel és ragasztókkal rögzítik a szekrény belső falaira, hogy nagyobb súlyokat is elbírjakan, és ne szakadjanak ki a szekrényből. Az szekrény minden oldalán található bútorlapok össze vannak ragasztós fatiplivel rögzítve. Ez vizuális okokból is nagyon előnyös, mivel nem látható semmilyen takargatni való csavar a kész bútoron, ellentétbe a lapraszerelt konkurenseinknél. A rögzítési technológiának köszönhetően a szekrényeket könnyedén cipelhetjük egyik szobából át a másikba úgy, hogy ne kelljen attól tartanunk, hogy sok pénzért vásárolt bútorunk útközben darabjaira hullik. Mindemellett a szekrényeink szerkezete nagyon stabil, így nem lötyög, billeg.

 

Szekrényeinkkel ellentétben viszont íróasztalaink és tárgyalóasztalaink lapraszerelten kerülnek ügyfeleinkhez. Ennek több oka is van. Az első, hogy tárolása és szállítása könnyebb és praktikusabb lapraszerelt állapotban. Emellett a sérülések elkerülése is fontos pont. Nem kell ettől függetlenül félteni asztalainkat. Éppen emiatt sok helyen, vastag és masszív anyagokból stabilizáljuk őket. Az asztal lábait összekötő kötőelem is egy széles és vastag bútorlap, mely az asztallappal párosulva nagyon stabil tartást nyújt az asztalnak.

 

Fotók és leírások hamarosan!