TOP termékek

BLOG

EasyFlyers

Fedelin Ádám
2022.05.19 12:45

Budapest egy folyamatosan fejlődő Európai város. Így rengeteg külföldi vállalat dönt úgy, hogy megkezdik a magyarországi működését ebben a csodálatos városban, melyhez új és magas minőségű irodabútorra van szükség. A Nyugat európai óriásvállalat az Easyflyers is így döntött. Ez a rövid bejegyzés erről az irodabútorozásról fog szólni, melyben részletesen bemutatjuk a munkánkat, a végeredményt, illetve a termékeket, melyeket a helyszínre szállítottunk, és összeszereltünk. Teljeskörű szolgáltatást nyújtottunk: 

- A helyszínre szállítottuk a irodabútorokat;

- A helyszínen összeszereltük az asztalokat, székeket, szekrényeket;

- A helyszínen felrögzítettük a kábelelvezető csatornákat;

- Kifúrtuk a kábellyukakat;

- Az íróasztalok közé felhelyeztük, és rögzítettük a térelválasztó paravánokat;

- Továbbá biztosítottunk:

    - kukákat

   - ruhafogasokat

   - forgószékeket.

 

Egy korábbi, elégedett ügyfelünk újra felkeresett bennünket irodabútorozással kapcsolatban, most viszont a jól ismert és közkedvelt Vénusz irodabútor család helyett egy modernebb, letisztultabb formavilággal rendelkező bútorcsaládot keresve. Így jutottunk el az extend bútorcsaládhoz. Az extendről számos cikkünk is van, melyeket nagy szeretettel ajánlunk olvasásra.

Sok részletet ezen a linken keresztül lehet megtekinteni: Extend irodabútor bemutatása

Kezdjük egy rövid összefoglalóval, hogy valójában mit is biztosított cégünk (a linkre kattintva egyenesen megtekinthető a megnevezett termék):

- Extend laplábas íróasztalokat

- Extend térelválasztó paravánokat

- Extend gurulós konténereket

- Extend laplábas tárgyalóasztalt (8-10 fős)

- Extend 5 rendező magas ajtós irodai szekrényt

- Fehér állófogast

- Miro irodai forgószéket

- Rumba rakásolható tárgyalószék

- Kábeltartó tálcát

- Rejtett elosztót 3x 220V, illetve 2x USB menettel (utólag is befúrható)

- Utólag is befúrható kábelátvezetőt

A helyszínen 3 kollégánk dolgozott, és kb. 3 óra alatt kulcsrakészen átadta az irodát a rendelőnek. 

 

A tárgyalóasztal (fent látható fotó) közepére az ergonómikus munkavégzés végett ügyfelünk elhelyeztette a rejtett elosztót, hogy ne kelljen mindenkinek konnektorok után keresnie, ha a megbeszélés közepén laptopja, vagy telefonja merülőbe lenne. Rakásolható Rumba tárgyalószékeinket pedig egyedi színben rendelte, hogy eco friendly álláspontját méginkább sugározza a vállalat. Extend tárgyalóasztalunk pedig oszloplábas kialakítású, hogy a lábak mindenhol kényelmese elférjenek, illetve a modern formavilágot méginkább sugallja. A tárgyalóasztalnál akár nyolcan is kényelmesen elférnek, és nem is biztos, hogy rövid időn belül távozni szeretnének: a három év garanciával rendelkező tárgyalószék hosszútávon is nagy kényelmet biztosít.

 

 

A fő irodai térben többen végeznek egyszerre munkát, így fontos a zavartalan munkavégzés. Éppen ezért paravánok felszerelését javasoltuk ügyfelünknek a modern íróasztalok közé. A kellemes és egyben ergonómikus munkakörnyezet létrehozása végett ügyfelünknek szintén azt javasoltuk, hogy 2 színt vegyítsünk: Fehéret a zölddel. Ennek a kombinációnak hála a tér tágasabb és barátságosabb atmoszférát teremt. Mely az alkalmazottak és ügyfelek hangulatát pozitívabb irányba tolja. Ki ne szeretné sötét, szűk iroda helyett egy modern, kellemes és szép irodai környezetbe tölteni a munkaidejét?

 

 

Mit is ér a szép irodabútor, ha nem tudunk valós kényelembe és munkához ideális környezetben dolgozni? Éppen ezért a gurulós konténerek az iratok, munkához szükséges kiegészítők tárolására kiváló szolgálatot nyújtanak, az asztalokba fúrt kábelelvezető lyukak, és az asztalhoz alulról rögzített kábeltartó tálcák segítenek rendezetté tenni munkaterületünket, valamint a prémium minőségű forgószékünk a tökéletes kényelmet nyújtja, hogy hosszasan végezhessük derékfájás nélkül a munkánkat. A laplábas asztalok ereje abban rejlik, hogy 1.) kedvezőbb áron hozzáférhetőek a fémlábú asztalokhoz képest, 2.) többet takarnak a lábkörüli részeknél, így a kábelek tengerét és a lábunkat is takarják.

Százszónak is egy a vége: Modern és ergonómikus irodai megoldásokra tökéletes választás az Extend bútorcsalád, és cégünk, a vénusz-irodabútor.hu

 

További kellemes böngészést kívánunk!

 

További fotók: