TOP termékek

BLOG

Miért a Vénusz irodabútor család a legjobb választás 2024ben?

2024.02.15 10:03

2024ben az irodai környezet berendezésekor sokan hajlamosak az olcsóbb lakossági bútor, vagy az egyszerűbb irodabútor felé hajlani. Azonban a Vénusz irodabútor család kiemelkedik a tömegből, nemcsak az esztétikai megjelenése és a széles választékának köszönhetően, hanem a magas minősége és tartóssága miatt is. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi teszi a Vénusz irodabútorokat a legjobb választássá az irodák számára.

  • Minőségi Anyaghasználat: Az olcsóbb lakossági bútorok és irodabútorok gyakran gyengébb minőségű anyagokból készülnek, míg a Vénusz irodabútorok a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készülnek, ráadásul a Vénusz bútorcsalád bútorlapjai például 28 mm vastagok, míg a lakossági bútorokban gyakran vékonyabb, gyengébb minőségű anyagokat találunk. (hogy a költségek kedvezőbbek legyenek, viszont ennek súlyos ára van: az íróasztal/irodai szekrény instabilabb, rozogább lesz.)

  • Strapabíróság és Tartósság: Az irodai környezetben az átlagosnál nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a bútorok. A Vénusz irodabútorok tervezése és gyártása az elvárásoknak megfelelően történik, így biztosítva a hosszú távú tartósságot és strapabíróságot. Ezek a bútorok nem csak esztétikusak, hanem képesek ellenállni az idő és a használat nyomán jelentkező kopásnak és sérülésnek. A szekrények például ragasztva, szögelve vannak, hogy biztosan megbírkózzanak az irodai terheléssel. A szekrények polcai például nem kivehetők, mivel nem lennének akkor annyira stabilak.
  • Széles Választék és Egyediség: A Vénusz irodabútor család széles választékát kínálja, így mindenki megtalálhatja az irodájához leginkább megfelelő bútorokat. Emellett a sokféle választható szín és az asztalok sokféle lábszerkezete lehetővé teszi az egyedi irodaberendezések tervezését és kivitelezését, szerepel köztük modern és klasszikus szín is.

  • Hosszabb Garanciaidő: Míg az olcsóbb irodai bútorok és íróasztalok gyakran csak rövid garanciát kínálnak, addig a Vénusz irodabútorok már 60 hónapos garanciával rendelhetőek. Ez a hosszabb garanciaperiódus azt jelzi, hogy a gyártó magabiztos a termékei minőségében és tartósságában, illetve ez valamiféle biztosíték arra, hogy a termékek évek múlva is ellátják funkciójukat.

Összegzés: A Vénusz irodabútor család egyértelműen kitűnik az olcsóbb, egyszerűbb lakossági bútorok közül a magas minősége, strapabírósága és széles választéka miatt. Az irodák számára a Vénusz bútorok választása garantálja az esztétikát, a funkcionalitást és a hosszú távú befektetést az irodai környezetbe.

 

Debrecen - Teljes emelet berendezése: Fémlábas íróasztal, irodai irattároló szekrények, irodai székek, forgószékek, tárgyalóasztal.

Paks - Rakásolható tárgyalószék, tárgyalóasztal (https://venusz-irodabutor.hu/TA-506-185-extra-meretu-ovalis-targyaloasztal), irattároló szekrény, üveges szekrény. Vénusz irodabútor család.

Oszloplábas tárgyalóasztal (Extend irodabútor család - A Vénusz bútorcsalád modernizált verziója) https://venusz-irodabutor.hu/EX-TBK-178/100-ives-targyaloasztal