TOP termékek

Vénusz íróasztalok, munkaasztalok részletes bemutatása

A Vénusz irodabútorok asztal választéka rendkívül bőséges. Így az asztalok között találhatóak hagyományos, egyenes vonalú íróasztalok, "L" alakú operatív munkaasztalok, de íves vezetői íróasztalból is sokféle kivitelt talál. A másik nagy irodai asztalcsaládnál, a tárgyalóasztaloknál is széles választékot talál. Legyen egyszerű kerek, ovális vagy íves, a tárgyalóasztal kínálatunk a kicsi 4 fős asztaltól a nagyméretű, akár 24-fős tárgyalóasztalig terjed. Most ezeket az íróasztalokat, számítógépes munkahelyeket és tárgyalóasztalokat szeretnénk részletesen is bemutatni Önnek.

Íróasztalok

A Vénusz irodabútor család íróasztalainak, számítógépes munkahelyeinek a választéka rendkívül bőséges. Sokféle méret, forma és kialakítás segít Önnek abban, hogy az irodaberendezés valóban olyan lehessen, ahogy Ön megtervezte. De a Vénusz irodabútorok asztalainak a lehetőségeit még tovább tudja bővíteni, az egyes asztalokhoz használt lábszerkezetek segítségével. A hagyományos, laplábas elrendezés mellet az asztalokhoz többféle lábszerkezet is rendelhető.

Vénusz irodabútorok asztalai laplábas kialakításban Vénusz irodabútorok asztalai AVA fémlábbal Vénusz LUX fémvázas íróasztalok

 

Laplábas íróasztalok részletes bemutatása >>

 

 

AVA fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

 

LUX fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Vénusz Corner fémlábas íróasztalok

 

CORNER fémlábas íróasztalok bemutatása >>

 

Tárgyalóasztalok

Szeretné tárgyalótermét egyszerűen és gyorsan berendezni? Mi ebben segítünk Önnek a sokféle formájú, és méretű tárgyalóasztalokat. Egyhelyre összegyűjtöttük, és könnyen áttekinthető formában mutatjuk be az Ön számára a Vénusz Irodabútor család tárgyalóasztalait.

Természetesen a komplexitás érdekében, az asztalokhoz hozzáillő tárgyalószékeket is kínálunk. De kínálatunkban talál rejtett csatlakozóaljzatot, flipchart táblát, állófogast, vitrint - egyszóval minden olyan eszközt és bútort, ami jól használhatóvá teszi az Ön tárgyalóját, tárgyalószobáját.

A széleskörű kínálat mellett igyekszünk a szállítási időt is minimalizálni, hogy Ön szükség esetén minél gyorsabban juthasson hozzá a szükséges tárgyalóasztalhoz. Így a tárgyalóasztalok szállítási ideje általában 2 hét.

Laplábas tárgyalóasztal Tárgyalóasztalok - Ovális tárgyalóasztal AVA fémlábbal Tárgyalóasztalok - LUX fémlábas tárgyalóasztalok választéka

 

Laplábas tárgyalóasztalok teljes kínálata >>

 

 

AVA fémlábas tárgyalóasztalok teljes kínálata >>

 

 

LUX fémlábas tárgyalóasztalok teljes kínálata >>

 

A Vénusz irodabútor család asztalainak műszaki leírása

Vénusz irodabútor család asztalok műszaki leírásaAz asztallapok és a lábszerkezetek a nagy stabilitás érdekében kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése száraz köldökcsappal, valamit excenteres összehúzó vasalattal történik.

Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az elrendezési lehetőségeket bővíti az asztal toldatok sokfélesége. A toldatok lehetnek sarokelemek (45, 60, 90, 120 fokos kialakításban), tárgyaló elemek, hosszabbító elemek, kapcsolható elemek, toldalékok sarkos és kerekített kivitelben. Az irodai munkát különböző kiegészítők, pultok, monitortartó, toronytartó, klaviatúratartók teszik kényelmessé.

Az asztal toldatok csőlábai szintezhetők. A toldatokat az asztalokhoz 3 mm vastag fém lemezzel és facsavarral kell rögzíteni. Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalokat, melyet asztalos kollégáink a helyszínen építenek be.