TOP termékek

Az Extend irodabútor család FL-2 fémlábas asztalainak részletes bemutatása

Az FL-2 fémlábas íróasztalok friss, modern megjelenésűek. Köszönhető ez a zárt formát mutató lábszerkezetnek, és a divatos alu és fehér színüknek. A lábszerkezeten még távtart alemek is találhatóak, amik kissé lebegős, könnyed megjelenést biztosítanak ennek a bútorcsaládnak. Ráadásul ezek az íróasztalok, munkaasztalok nagyon sokféle formában és méretben is rendelhetőek. Így népszerű irodabútorokká váltak az irodák világában. Ráadásul ezek az asztalok nemcsak szépek, hanem rendkívül masszívak is. Köszönhetik ezt a 30 x 60 mm-es acél lábszerkezetnek, illetve az asztallap alatt végighúzódó fém gerendának is.

 

Extend irodabútor család FL-2 fémlábbal szerelt íróasztalai FL-2 fémlábas Extend íróasztalok bemutatása
Az FL2 fémlábas íróasztalok választható fémláb színei

Az FL-2 fémlábhoz választható Extend irodabútor színek

Extend irodabútorok bútorlap színválasztéka

Felkeltették érdeklődését az FL-2 fémlábbal szerelt Extend irodabútorcsalád asztalai? Ha igen, látogasson el a képgalériánkba, ahol részletesebben is megismerheti ezeket az íróasztalokat, munkaasztalokat

Megnézem az FL-2 fémlábas íróasztalok képgalériáját >>

Extend irodabútor FL2 fémlábas asztalainak műszaki leírása

Az Extend irodabútor család íróasztalai, munkaasztalai FL-2 fémlábbalAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A láb kialakítása un. „keretes”, a hagyományos fémlábaktól eltérően a láb profilja összezáródik A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is.

Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé. Az asztallapba építhető kábelátvezetők, csatlakozókat egy helyre összegyűjtöttük Önnek, amit IDE KATTINTVA tud megtekinteni.

Az asztalok teljes méretválasztékát, kialakítását, részletes bemutatását és aktuális árait megtalája a webáruházunkban.

Megnézem az FL2 fémlábas asztalok webáruházát >>