TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

FL10 fémlábas magasságban állítható Extend íróasztalok képgaléria

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az állítható magasságú íróasztalokra, munkaasztalokra. Ráadásul ezeknek könnyen állíthatóaknak is kell lennie. Ezekre az elvárásokra ad jó megoldást az FL10 fémlábas asztalcsalád. Ezek a fémlábak kellően masszívak, ugyanakkor a lábszerkezet gombnyomásra magasságban elektromosan állítható, 617 - 1217 mm (asztallap nélkül ) között. Ez a megnövelt magasság lehetővé teszi, hogy akár álló munkahelyként is használhassuk az asztalt. A lábszerkezetet összekötö fém gerenda nem csak a stabilitást növelését szolgálja, hanem kábelcsatornaként is funkcionál.

Az elektromos magasságállítású asztalok, munkaasztalok teljes választékát megtalálja webáruházunkban. Mindezt részletes leírásokkal, méretekkel és aktuális árakkal.

FL10 elektromos magasságállítású fémlábas asztalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu