TOP termékek

Elektromosan állítható magasságú asztalok

Állítható magasságú irodai asztalok FL-4 fémlábas irodabútor család


Sokoldalúan használható irodabútor család, amely az FL-10 elektromos magaságállítású fémlábnak köszönhetően akár álló munkaasztalként is használható.  Kétféle formai kialakítással, de többféle méretben készülő irodai asztalcsalád.

Az FL-10 fémlábas asztalok magassága gombnyomásra magasságban elektromosan állítható 617 mm és 1217 mm között (asztallap nélküli méret) így egyfelől hozzáálítható a használója testalkatához vagy munkavégzési szojkásaihoz, de akár álló munkahelyként is használható. 

 

FL-10 elektromosan állítható fémlábas asztalok

Szeretnénk Önnek részletesen is bemutatni ezt a különleges, magasságban állítható asztal családot. A webáruházunkban pedig részletesen is megtalálja a teljes asztalválasztékot, méretekkel, részletes leírásokkal és természetesen aktuális árakkal együtt.

Elektromos magasságállítású irodai asztalok FL-10 fémlábbal Elektromosan állítható magasságú irodai asztalok FL-10 fémlábbal
Elektromos magasságállítású íróasztalok FL-10 fémlábbal

Választható Extend asztallap színek

 

Választható Extend asztallap színek

Az FL-10 elekromos magasságállítású irodai asztalok teljes elemválasztéka >>

Az Extend irodabútor FL10 fémlábas, elektromosan állítható asztalok műszaki leírása


Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák. 
Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is.


Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is. 
Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé.

Vénusz Irodabútor Ügyfélszolgálat

Kérdése van az elektromosan állítható magasságú asztalok kiválasztásával, vagy színválasztékával kapcsolatban? Vagy a szállítással, szereléssel kapcsolatban lenne kérdése? Akkor kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkkal az info@te96bt.hu email címen, vagy hívja munkaidőben a +36 30 399 4282 telefonszámot.