TOP termékek

Az Extend irodabútor család FL-3 fémlábas asztalok bemutatása

A fémlábas asztalok között igazi unikumnak bizonyulnak ezek a modern megjelenésű, sötétszürke, világosszürke vagy fehér színben rendelhető íróasztalok. A modern megjelenést az asztallábak egyedi, háromszög alakú formája adja, míg az asztal stabilitását az asztallap alatt végighúzódó fémgerendák biztosítják.

Ráadásul az FL-3 fémlábas munkaasztalok sokféle formában és színben is megrendelhetőek. Az asztallapok vastagsága 28 mm, és bármely Extend színben rendelhetőek. 

Extend íróasztalok FL-3 fémlábbal Extend íróasztalok bemutatása FL3 fémlábbal
Extend irodabútorok FL3 fémlábának választható színei

FL-3 fémlábhoz választható Extend irodabútor színek

Az FL-3 fémlábhoz választható Extend irodabútor színek

Felkeltette érdeklődését az FL-3 fémlábas íróasztalok különleges formavilága? Akkor látogasson el képgalériánkba, hogy részletesebben is megismerhesse őket.

Megnézem az FL-3 fámlábas asztalok képgalériáját >>

 

Extend irodabútor FL3 fémlábas asztalainak műszaki leírása


Extend irodabútorok FL3 fémlábas íróasztalaiAz asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A lábakat szélességben állítható fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére is.

Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé. Az asztalokba építhető kábelátvezetők, csatlakozók teljes választékát megtekintheti IDE KATTINTVA.

Az asztalok teljes választékát, kialakítását, méreteit és aktuális árait megtekintheti a webáruházunkban

Megnézem az FL-3 fémlábas asztalok webáruházát >>