TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Falábas irodai asztalok képgalériája

A falábas Extend íróasztalok, tárgyalóasztalok új színt és formavilágot visznek a modern irodákba. A fából készült asztallábak könnyed, légies megjelenést biztosítanak a bútorcsalád asztalainak. Bár az asztalok egyszerűnek tűnnek, de a formai és méretbeli kialakítás gazdagsága, a felszerelhető homloklapok, vagy elválasztó paravánok sokcélú megjelenést biztosít ennek a bútorcsaládnak. A lábszerkezet bükk színű, míg az asztallapok lehetnek bükk vagy prégelt fehér színűek.

A falábas Extend asztalok, tárgyalóasztalok teljes választékát, méreteit és aktuális árait megtekintheti webáruházunkban.

Extend falábas aszalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu