TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

FL6 állítható magasságú Extend asztalok képgaléria

Az FL6 fémláb bár ránézésre roppant egyszerűnek tűnik, azért egy különlegességet hordoz. Mégpedig azt, hogy a magassága manuálisan állítható. A lábon található csavar segítségével magasságban fixálható 680 - 820 mm (asztallap nélkül) közötti pozícióban. A lábakat fém gerenda köti össze, ami alkalmas a kábelek elvezetésére, elrejtésére, valamint az asztalnak is plusz merevséget biztosít. Az állítható magasságú asztalok, tárgyalóasztalok többféle méretben és formában készülnek. Használhatóságukat tovább növeli a  nagy színválaszték is.

Az FL6 fémlábbal szerelt munkaasztalok részletes megismeréséhez, kérjük látogasson el webáruházunkba. Itt megtalálja a teljes választékot, méretekkl és aktuális árakkal is.

FL6 állítható magasságú, fémlábas asztalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu