TOP termékek

Szekrények kombinálhatósága, rakásolhatósága

Vénusz irodabútorok szekrényei - rakásolhatóság, kombinálhatóság

 

A Vénusz irodabútorok irattároló szekrényei egymással jól kombinálhatóak, és egymásra rakhatóak. Kialakításukból adódóan ilyen esetekben is stabilak, massszívak maradnak. Még akkor is, ha rendesen meg vannak pakolva iratokkal. Azonban arra mindig figyeljen, hogy ha a szekrényeket egymásra rakja, akkor balesetvédelmi szempontok miatt mindig ki kell rögzíteni a falhoz.

A szekrények kombinálhatóságánál fő szabály, hogy csak az ugyanolyan elemek lesznek egymásra helyezve egy magasságban. Azaz az 5 rendezős szekrényre helyezhetünk 2 rendező magas szekrényt, vagy a 2 rendezősre tehetünk 5 rendező magasat. De ha 4 rendezősre teszünk 2 rendezőst, akkor az nem lesz ugyanolyan magas, mintha 3 rendezősre tennénk 3 rendező magas szekrényelemet. Azaz bár a 4+2 összesen 6, meg a 3+3 is 6, akkor sem lesznek a szekrények egyforma magasak.

Ha kérdése van a szekrények kombinálhatóságával kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben.

 

 

Gyakori irodai szekrénykombinációk

Igyekeztünk Önnek összeállítani pár gyakori szekrénykombinációt. Ezek segítségével már könnyebben át tudja tekinteni, hogy hogyan kombinálhatóak vagy helyezhetőek egymásra a Vénusz irodabútor szekrényei. Az alsó elemre helyezett irattároló szekrények addig elcsúszhatnak, amíg iratokkal megtöltésre nem kerülnek. Azután már a súly miatt nem mozdulnak el egymáson. Megoldás lehet még az is, hogy az alsó és felső szekrény közé kétoldalas ragasztószalagot helyezünk el. Ez még üres állapotban is megakadályozza a szekrények elmozdulását.

Bizonyára felmerül Önben, hogy nem lenne-e egyszerűbb a két elemet összefúrni, és akkor garantáltan nem mozdulnak el. Ez természetesen jó megoldás. Azonban hosszabb távon nem biztos hogy előnyös. Ha a későbbiekben át szeretné rendezni az irodáját, vagy költözne, és a szekrények nem pontosan ugyanígy lesznek összerakva. akkor a mostani alsó szekrények tetőlapján ott fog éktelenkedni egy csavarjuk.

 

2R azaz két rendező magas szekrények 776 mm magasságban

Vénusz irodabútorok - két rendezős szekrények kombinálhatósága

 

3R azaz három rendező magas szekrények 1146 mm magasságban

Vénusz irodabútor - 3 rendező magas szekrények kombinálhatósága

4R azaz négy rendező magas szekrények 1552 mm magasságban

Vénusz irodabútor - négy rendezős magas szekrények kombinálhatósága

5R azaz öt rendező magas szekrények 1923 mm magasságban

Vénusz irodabútor - öt rendező magas szekrények kombinálhatósága

 

4R + 2R = 6R azaz hat rendező magas szekrények 2328 mm magasságban 1. változat

Vénusz irodabútor - öt rendező magas szekrények kombinálhatósága

4R + 2R = 6R azaz hat rendező magas szekrények 2292 mm magasságban 2. változat

Vénusz irodabútor - öt rendező magas szekrények kombinálhatósága

 

Vénusz irodabútor szekrények teljes választéka

Szeretné megnézni milyen kialakítású és méretű szekrényekből lehet ezeket a szekrénysorokat, kombinációkat összerakni? A teljes elemválasztékot megtekintheti a webáruházunkban, részletes méretekkel, opciós lehetóségekkel és az aktuális árakkal együtt.

Irattároló szekrények teljes választéka a webáruházban >>