TOP termékek

CORNER fémlábas Vénusz asztalok és íróasztalok

Vénusz irodabútorok CORNER fémlábas asztalaiA CORNER fémlábas asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak porszórt-festett alumínium színezetûek. A fémgerenda a lábakhoz metrikus csavarok segítségével kapcsolódik, melyek rögzítése imbuszkulccsal történik. Az asztallap és a fémlábak, fémgerendák között 10 mm magas távtartó gyűrűk helyezkednek el. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Az asztalok kérhetők homloklappal is, mely az asztallap színével megegyező, rögzítése az asztallaphoz 2 db L-alakú konzol segítségével történik. Kérésre 60 mm átmérőjû kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Ezüst színű kábelfelvezető segít a padozatból az elektromos kábeleket a kábelátvezetőhöz írányítani.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!