TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

CORNER fémlábas Vénusz asztalok és íróasztalok

Vénusz irodabútorok CORNER fémlábas asztalaiA CORNER fémlábas asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS rendszerű él léccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll.

Az asztalok 744 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak porszórt-festett alumínium színezetûek. A fémgerenda a lábakhoz metrikus csavarok segítségével kapcsolódik, melyek rögzítése imbuszkulccsal történik. Az asztallap és a fémlábak, fémgerendák között 10 mm magas távtartó gyűrűk helyezkednek el. Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyszínén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki.

Az asztalok kérhetők homloklappal is, mely az asztallap színével megegyező, rögzítése az asztallaphoz 2 db L-alakú konzol segítségével történik. Kérésre 60 mm átmérőjû kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Ezüst színű kábelfelvezető segít a padozatból az elektromos kábeleket a kábelátvezetőhöz írányítani.

A Vénusz irodabútorok mellé mi minden esetben garanciát vállalunk az irodabútorok és a szolgáltatásaink minőségére. Ismerje meg a 7 pontos irodabútor garanciánkat!

Tovább