TOP termékek

Az Extend FL-5 fémlábas asztalok bemutatása

Ez a fémlábas íróasztal család modern, szinte lebegő megjelenésű. Köszönheti ezt az asztalváz és az asztallap között elhelyezkedő távtartóknak, amik erősítik ezt a hatást. A fémlábas asztalok között is szinte külön kategóriát képeznek az ún. homloklapos asztalok. Ez azt jelenti, hogy az asztal elülső oldalán a lábak között bútorlapból készült takarólap található. Ez egysrészt véd az asztal alatti betekintés ellen, másfelől merevíti is a lábszerkezetet. Az Extend irodabútor család FL-5 fémlábas munkaasztalai pontosan ilyenek. Ráadásul nagyon sokféle mérettel és kialakítással is elérhetőek. Valamint színben is gazdag a választék. A fémláb rendelhető alu vagy fehér színekben. Az asztallap pedig az Extend irodabútorok bármelyik színében elérhetőek.

 

Extend irodabútorok FL-5 fémlábas asztalokkal Az Extend irodabútor család FL5 fémlábas munkaasztalai
Az Extend FL5 fémlábak színválasztéka

FL-5 fémlábhoz választható Extend irodabútor színek

Extend FL5 fémlábas asztalok bútorszín választéka

Felkeltette érdeklődését az Extend irodabútor család FL5 fémlábas asztali? Akkor látogasson el képgalériánkba, ahol további képeket is talá

Megnézem a képgalériát >>

 

Extend irodabútor FL5 fémlábas asztalainak műszaki leírása


Az Extenf FL5 lábszerkezet műszaki leírása
Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan figyelembe veszi a funkcionális igényeket. A méretvariációk segítségével optimálisan berendezhetők vele a különböző terű irodák.

Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag mindkét oldalon laminált faforgácslapból készülnek, 2 mm-es ABS élléccel, mely a sérülésekkel szemben fokozottan ellenáll. Lebegtetett hatást keltenek a lábszerkezet kialakítása miatt. Az asztalok 740 mm-es magassági alapméretre vannak beállítva. A fémlábak színválasztéka: porszórt-festett alumínium vagy fehér színezetű, keresztmetszete téglalap alakú. A lapkötő 18mm vastag laminált faforgácslapból készül, színe az asztallap színével megegyező, excenterek segítségével kapcsolódik a fémlábakhoz.

Az asztallap és a lábszerkezet összeépítése facsavarral történik. Az összeépítés helyén a padozat esetleges egyenetlenségeit a lábazatra szerelt állítható, csavaros talpak küszöbölik ki. Az utólag felszerelhető homloklapok és laminált paravánok alap esetben az asztallappal színazonosan készülnek, de rendelhetők prégelt fehér színben is.

Kérésre 60 mm átmérőjű kábelátvezetővel is ellátjuk asztalainkat. Az irodai munkát különböző kiegészítők, toronytartók, utólag is felszerelhető faforgácslapból készült klaviatúratartók, asztalba süllyeszthető elektromos csatlakozók, szövetes hangelnyelő paravánok teszik kényelmessé. Az asztallapba építhető kábelátvezetők, csatlakozókat egy helyre összegyűjtöttük Önnek, amit IDE KATTINTVA tud megtekinteni.

Az asztalok teljes méretválasztékát, kialakítását, részletes bemutatását és aktuális árait megtalája a webáruházunkban.

Megnézem az FL5 fémlábas asztalok webáruházát >>