TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

FL5 fémlábas Extend íróasztalok képgalériája

Az FL5 fémlábbal szerelt asztalok megjelenáse eltér a hagyományos fémlábas asztaloktól. Ugyanis ebben az esetben az fémlábhoz tartozik egy bútorlapból készült takaróelem. Ez azon kívül, hogy gátolja az asztal alá a belátást, erősíti, merevíti a fémvázat is. A fémváz 25 x 60 mm keresztmetszetű, ezüst vagy fehér színben rendelhető. Az asztalok elláthatók kiegészítőkkel is: kábelátvezetők, asztali paravánok, klaviatúra tartók.

Az FL5 fémlábas asztalok, munkaasztalok teljes választékát, valamint méreteit és aktuális árait megtalálja webáruházunkban.

FL5 fémlábas asztalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu