TOP termékek

A - Chicago/s szánkótalpas tárgyalószék

A - Chicago/s szánkótalpas tárgyalószék
A - Chicago/s szánkótalpas tárgyalószék

Chichago szánkótalpas karfás tárgyalószék valódi bőr kárpittalméretei és adatok:

Teljes magasság:  95 cm
Ülésmagasság:  49 cm
Teljes szélesség:  58 cm
Ülésszélesség:  50 cm
Ülésmélység:  45 cm
Garancia:   3 év
Állapot:  Lapraszerelt
Szállítás:  Nagycsomag
Megnevezés:  Chichago valódi bőr tárgyalószék
Parkettagörgő:  Opciónálisan
Teherbírás:  110 kg
Kárpit: Fekete bőr

 

Készletinformáció: Jelenleg készleten van a Chichago szánkótalpas valódi bőr tárgyalószék - Egyedi szövettel is rendelhető: Ant-szövetek Egyedi szövettel való rendelés esetén a gyártási idő 5-6 hét is lehet.

 

A Chicago szánkótalpas tárgyalószék egy elegáns és kényelmes szék, amely tökéletesen megfelel tárgyalókban, várótermekben, recepciókban és egyéb irodai környezetekben való használatra. A szék magas minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamú és tartós.

Ennek az irodaszéknek a kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználó a megfelelő testtartásban üljön, ami csökkenti az izomfeszültséget és az alsó hátfájdalmakat. A szék ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen ülhet benne akár hosszabb időn át is.

A tárgyalószék talpazata erős és stabil, és kiválóan alkalmas bármilyen padlóra. A szánkótalpak segítenek megakadályozni a padlókarcolásokat, így megóvják a padlót a sérülésektől.

Összességében a Chicago szánkótalpas tárgyalószék ideális választás azoknak, akik keresik a stílust, a kényelmet és a tartósságot egy irodai székben. A szék kiváló minőségű anyagokból készült, ergonomikus és könnyen állítható, így minden felhasználó igényeit kielégíti.


Fontos: a bútorszín kiválasztása után a  termékkép nem a kiválasztott színben, hanem egy standard - világos sonoma tölgy - alapszínben jelenik meg. Ha kíváncsi az irodabútorok valódi színére, kérhet "élő" színmintákat is. Részletek >>

Bővebben
145 760 Ft (114 772 Ft + ÁFA) Irodabútor 5 év garanciával
Részletek

A Chichago szánkótalpas tárgyalószék valódi bőrből készült, prémiumkategóriás irodai székünk. Közepes magasságú háttámlájának köszönhetően kellő eleganciát sugároz, miközben nem szűkíti a teret. Puha kartámaszának köszönhetően extra kényelmet biztosít. A Chichago szánkótalpas tárgyalószék előnyei között szerepel az elegáns megjelenés, a prémium minőségű bőr kárpit és szivacsozás, mely évek múlva is megtartja tartását. Szánkótalpas szerkeze plusz dizájnt biztosít, miközben némi rugalmasságot ad. Formavilágra és minőségre megegyezik a Chichago valódi bőr főnöki fotellel, így tökéletesen kiegészítik egymást. Szánkótalpas szerkezete krómozott acélváz.

 

Készletinformáció: A Chichago szánkótalpas tárgyalószék valódi bőr kárpittal készletről szállítható, így napokon belül eljuthat önhöz. Egyedi kárpittal is rendelhető, így ha szeretné teljesen személyreszabhatja ezt a prémium tárgyalószéket. Amennyiben érdeklik a kárpit megoldások, látogassa meg az alábbi linket: ANT-Szövetek. A valódi bőr kárpit miatt jóval drágább a tárgyalószék, mint szövetes opciókkal, így ha szeretne némi pénzt megtakarítani, de a formavilág és a szék által nyújtott kényelmet szeretné, úgy kedvezőbb áron is megoldható a Chichago szánkótalpas szék beszerzése.


 

Adatok
Teherbírás
110 kg
Teljes magasság
95 cm
Teljes szélesség
58 cm
Ülésmagasság
49 cm
Ülésmélység
45 cm
Ülésszélesség
50 cm
Garancia
3 év
Cikkszám
A_Chicagoszanko