TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Laplábas Extend operatív irodabútorok

Az Extend laplábas irodabútorok az asztal lábszerkezete és az asztallap közé épített távtartóknak köszönhetően friss, trendi megjelenésűek, így kitűnnek az átlagos laplábas íróasztalok közül. Erre a bútorcsaládra jellemző az asztalok széles formai, és méretválasztéka. De a családban a hagyományos íróasztalok, operatív nunkaasztalok mellett találunk tárgyalóasztalokat is. A laplábas munkaasztalok használhatóságát tovább növeli a gazdag színválaszték is.

Az Extend laplábas íróasztalok használhatóságát nagymértékben növelik az asztaltoldatok, kiegészítők is. A laplábas íróasztalok teljes kínálatát, méreteit és aktuális árait megismerheti webáruházunkban is.

Extend laplábas íróasztalok webáruháza >>

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat a webshop@szeknet.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 836 8795 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várjuk kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is. Miért javasoljuk, hogy személyesen ismerkedjen meg velünk, és tapasztalja meg irodabútoraink minőségét? Mert biztosan meg fog győződni szakértelmünkről, illetve a vénusz irodabútor és az extend irodabútor családok igazi minőségéről, nívósságáról.


Telefon: +36 30 836 8795 Email: webshop@szeknet.hu