TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Tetőlapok Extend irodai szekrényekhez

Extend irattároló irodai szekrények tetőlap megoldásai.

 

Aki már találkozott a Vénusz irodabútorokkal, joggal kérdezheti meg, hogy miért kell tetőlapot választani az Extend irodai szekrényekhez. A válasz a két irodabútor család szekrényei közötti különbségben keresendő. A Vénusz irodabútor családnál ugyanis a tetőlap a szekrény szerves részét képezi. Így ha több elem kerül egymásra, akkor a találkozásuknál dupla anyagvastagság látszik (az alsó elem tetőlapja és a felső elem alja).

Azonban az Extend irodai bútorcsalád irattároló szekrényei elegáns, könnyed megjelenésű, fogantyú nélküli kialakítással készülnek. Ezt az összképet rontaná, ha itt is dupla tetőelemek jelennének meg. Ezért az Extend szekrények tetőlap nélkül készülnek. Így, ha több szekrényelemet helyez egymásra, akkor a két szekrény anyagduplázás nélkül, szépen csatlakozik. És így megspórolhat a szekrénytetőt is, hiszen csak a legfelső szekrényre kell tetőlapot választani.

A szekrényeknél ez alól kivételt képeznek az öt rendező magas szekrények (pl. EX-191-4A), mert azok a szekrények már eleve tetőlappal készülnek. A szekrényeket összeszerelve szállítjuk, így ekkora szekrénynél már célszerű a felső összekötésnek, merevítésnek (amit a tetőlap biztosít) már a szállításkor is a helyén lennie.

 

Extend irattároló szekrény tetőlap vastagságok

 

Extend szekrény tetőlap választékaAz alacsonyabb szekrényekhez (kettő, három, négy rendező magas) hogy ne maradjanak felül nyitottak,  minden esetben tetőlapot kell választani. A tetőlapok teljes választékát természetesen megtalálja webáruházunkban. Azonban ez a külön tetőlap még egy új lehetőséget biztosít Önnek az elegáns megjelenésre. Ugyanis ha olyan szekrényelemeket választ, aminek a tetejére rálát (2, 3, 4 rendezős magas) akkor azt is megteheti, hogy ha több szekrény áll egymás mellett, akkor arra közös tetőlapot tud választani. Így egy szép, egybefüggő felületet képez a szekrény teteje, amit nem tör meg a 41, 81 cm-enkénti osztás.

De hogy még tovább fokozzuk a lehetőségeket, Önnek lehetősége van kétféle vastagságú - 18 mm vagy 28 mm - tetőlapból választania. És hogy mi a különbség köztük?

A 18 mm vastag tetőlap egy szolid, visszafogott megjelenést biztosít a szekrénynek, míg a 28 mm vastag tetőlap markáns, hangsúlyos megjelenést biztosít, valamint jól illeszkedik az Extend asztallapok 28 mm-es vastagságához is.

 

Extend tetőlapok többféle hosszúsággal

Az Extend irattároló szekrényekhez rendelhető tetőlapok a kétféle vastagság mellett sokféle hosszúsággal is készülnek. Erre azért van szükség, hogy ha több szekrény is kerül egymás mellé, akkor az elegáns megjelenés érdekében egy közös tetőlappal lehessen lezárni. Mivel a szekrények szélessége 40 illetve 80 cm, így a tetőlapok hossza is ezekhez igazodik. Így a kínálatunkban mindkét vastagsághoz talál 40, 80, 120, 160, 200, 240 cm hossó tetőlapokat is. Így segytségükkel már nagyobb szekrénykombinációk is összeállíthatóak egybefüggő, közös tetőlappal.

 

Extend tetőlapok színválasztéka

Annak érdekében, hogy az Extend szekrények egységesen tudjanak megjelenni, a tetőlapok természetesen minden, a szekrényekkel megegyező színben megrendelhetőek. De ha egy kis egyediséget szeretne irodájába csempészni, az is megoldható, hogy eltérő színű tetőlapot válasszon. Jól szokott mutatni a viláfos bútorokon egy sötétebb tetőlap. Vagy a világosszürke szekrényeken egy bükk tetőlap. Az Extend irodabútor család egyes eemeinek - így természetesen a tetőlapok is - szabadon  színek kombinálhatóak.

Az Extend irodabútorok aktuális színválasztékát IDE KATTINTVA is megismerheti.

 

Extend tetőlapok a webáruházban

A tetőlapokat a könnyű áttekinthetőság kedvéért, külön-külön is részletesen bemutatjuk Önnek. Ennek érdekében szétvalasztottuk a 18 mm-es, és a 28 mm-es tetőlapokat. De természetesen a hosszuk szerint is. Az Extend tetőlapok teljes választékát megtalála a webáruházunkban az alábbi linkekre kattintva:

18 mm vastag Extend tetőlapok teljes választéka >>

28 mm vastag Extend tetőlapok teljes választéka >>

 

 

Azonnali információkérés irodabútorokkal kapcsolatban

Ha kérdése merült fel a weboldalainkon található Vénusz irodabútorokkal, vagy az Extend irodabútorokkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja a +36 30 399 4282 telefonszámot. De a kapcsolatfélvételhez, üzenetküldéshez használhatja az alábbi űrlapot is. Ügyfélszolgálatunk a kérdésre általában 24-48 órán belül válaszol, az Ön által preferált kapcsolatfelvételi módon.

Preferált kapcsolatfelvételi mód:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne bővebb információt kérni:

Vénusz Irodabútor Bemutatóterem 

Tóth Gábor - Vénusz irodabútor webshop

Szeretné személyesen is megtekinteni a Vénusz vagy Extend irodabútor kínálatunkat? Vagy kipróbálná az irodabútorokhoz illő irodaszék forgószék, vezetői fotel kollekciónkat? Vagy egyszerűen csak telefonon vagy emailben szeretne segítséget, árajánlatot kérni? Akkor szeretettel várom kollégáimmal együt, hogy "élőben" is be tudjuk mutatni Önnek a Vénusz irodabútor kínálatunkat, valamint a rendkívül bőséges irodaszék, forgószék választékunkat is.

Tóth Gábor - Vénusz Irodabútor Shop ügyvezető
Telefon: +36 30 943 6519  Email: info@te96bt.hu

 

 

TÉ 96 Bt. Irodabútor és irodaszék Bemutatóterem

TÉ 96 Bt. Irodabútor Studió
Bemutatóterem

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely)


GPS: É46.8888899  K19.6990999
Google plus codes: VPQ2+G7 Kecskemét

Irodabútor bemutatóterem nyitva tartása

hétfőtől - péntekig 8.00 - 12.00 óráig

Gyors elérhetőségek

Irodabútor: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
Székáruház: +36 76 529 586, +36 30 399 4282
SzékSzerviz: +36 76 417 732, +36 30 760 2655

Cégadatok
Adószám: 20501211-2-03
Cégjegyzékszám: 03-06-105977
Cégbejegyzés: Bács-Kiskun Megyei Cégbíróság